ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Announcement of the Department of Information Sciences

September 17, 2015

Το τμήμα Επιστημών της Πληροφορίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τις πρόνοιες του Νόμου περί Ιδιωτικών Πανεπιστημίων της Κύπρου. Στόχος και σκοπός του τμήματος, είναι η ακαδημαϊκή αριστεία μέσα από την διδασκαλία και την έρευνα στους τομείς της Πληροφορικής, της Επιστήμης των Υπολογιστών, των Επικοινωνιών και της Επεξεργασίας Σήματος.

Το τμήμα αναπτύσσει σημαντικές δυνάμεις στον χώρο της Πληροφορικής και προσφέρει ένα Προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών (Bachelor of Science) στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική (Applied Informatics), διάρκειας οκτώ (8) εξαμήνων που περιλαμβάνει 240 πιστωτικές μονάδες (ECTS), όπως επίσης και ένα Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών (Master of Science) στα Πληροφοριακά Συστήματα (Information Systems), διάρκειας τεσσάρων (4) εξαμήνων που περιλαμβάνει 120 πιστωτικές μονάδες (ECTS).

Τα προγράμματα σπουδών έχουν εγκριθεί πλήρως από την Επιτροπή Αξιολόγησης Ιδιωτικών Πανεπιστημίων (Ε.Α.Ι.Π.) και αναγνωρίστηκαν από το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ.).

Έχοντας ως στόχο το καλύτερο διδακτικό-μαθησιακό αποτέλεσμα, τα μαθήματα θα διδάσκονται σε ολιγομελή τμήματα, ενώ θα υπάρχει και προσωπική ακαδημαϊκή υποστήριξη για κάθε φοιτητή/φοιτήτρια από τον Ακαδημαϊκό Σύμβουλο.

Στο Τμήμα Επιστημών της Πληροφορίας θα λειτουργούν υπερσύγχρονα εργαστήρια που θα χρησιμοποιούνται για τις εργαστηριακές ασκήσεις των φοιτητών πλήρως εξοπλισμένα ώστε να εκπληρούν τους στόχους των προγραμμάτων.

Τα προγράμματα προσφέρουν προσιτά δίδακτρα ενώ θα παρέχονται και υποτροφίες σε φοιτητές/φοιτήτριες με υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις.

Σας προσκαλούμε θερμά να επισκεφτείτε το Πανεπιστήμιο Νεάπολις και να ενημερωθείτε σχετικά με τις εκπαιδευτικές ευκαιρίες και προγράμματα που προσφέρονται από το τμήμα μας. Η ομάδα του τμήματος και εγώ προσωπικά ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε

Καθ. Κωνσταντίνος Χρ. Χαλάτσης
[email protected]

LATEST NEWS

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος διοργανώνει πιλοτικό εργαστήριο διαδικτυακού μαθήματος στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ της ΕΕ/ KA220-VET - "PowerUp Project: Powering up former energy sector...

March 22, 2024