ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Αιμοδοσία εις μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών 21/03/23

March 24, 2023

Στις 21 Μαρτίου 2023, η Υπηρεσία Σπουδών, Φοιτητικής Μέριμνας και Υποστήριξης Διεθνών Φοιτητών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο των Φοιτητών (ΕΦΟΠΑΝ), διοργάνωσαν εθελοντική αιμοδοσία με αφορμή την τραγωδία των Τεμπών , τιμώντας την οδυνηρή απώλεια, κυρίως νέων ανθρώπων και δη φοιτητών/τριών που φοιτούσαν σε ελληνικά πανεπιστήμια. Οι φοιτητές/τριες, ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό της Ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου μας, αλλά και απλοί πολίτες που διαμένουν στην πόλη και επαρχία της Πάφου, έδωσαν έμπρακτα το παρόν τους,  προσφέροντας μέσα σε λίγα λεπτά ένα τεράστιο δώρο σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ως Υπηρεσία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου που απλόχερα προσφέρθηκε να αγκαλιάσει την εν λόγω αιμοδοσία, διαθέτοντάς μας γιατρό και νοσηλευτικούς λειτουργούς, τη Δρα Μαρία Βάσσου, η οποία ήταν η ψυχή της όλης διαδικασίας, τη Διεύθυνση του πανεπιστημίου που πάντοτε είναι θετική και παρούσα σε κοινωνικές και ανθρωπιστικές εκδηλώσεις αλλά κυρίως θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές και τους αιμοδότες που από πολύ νωρίς έσπευσαν να συνδράμουν, ο καθένας από το δικό του μετερίζι.

Από τους βασικούς στόχους της Υπηρεσίας Σπουδών, Φοιτητικής Μέριμνας και Υποστήριξης Διεθνών φοιτητών, είναι η ομαλή ένταξή τους στην Ακαδημαϊκή κοινότητα αλλά και η ενίσχυση της Φοιτητικής Ζωής με τη λειτουργία των Φοιτητικών Ομίλων, τη συμμετοχή τους σε φοιτητικά συνέδρια και σεμινάρια αλλά φυσικά και οι διάφορες κοινωνικές και πολιτισμικές δραστηριότητες στα πλαίσια πάντοτε της Δια βίου εκπαίδευσης. Μέλημα εν κατακλείδι της Υπηρεσίας, είναι η συνεχής ανάπτυξη των δεξιοτήτων των φοιτητών/τριών του ενώ θα συνεχίσει να προσφέρει ακαδημαϊκή στήριξη μέσω του Ακαδημαϊκού Γραφείου Συμβουλευτικού και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024