ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου – Τράπεζα Κύπρου: Υποτροφίες για Φοιτητές

September 23, 2021

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για τα προγράμματα Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων και Πτυχίο Λογιστικής, Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικών των οποίων δύο φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μερική υποτροφία προσφορά της Τράπεζας Κύπρου στο πλαίσιο συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο. Η στήριξη στους φοιτητές είναι μια πρωτοβουλία εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Κύπρου με σκοπό την προώθηση της μάθησης και ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας.

Το Πανεπιστήμιο θα δέχεται κανονικά τις αιτήσεις για το νέο κύκλο σπουδών που ξεκινά στις 4 Οκτωβρίου 2021 δια ζώσης στην Πανεπιστημιούπολη του στην Πάφο. Οι φοιτητές που θα επιλεχθούν θα επωφεληθούν από €2.500 έκπτωση ο καθένας στα δίδακτρα του πρώτου χρόνου σπουδών.

Το Τμήμα Εισδοχής του Πανεπιστημίου βρίσκεται στην διάθεση των ενδιαφερομένων για οποιεσδήποτε πληροφορίες και βοήθεια χρειαστεί στην διαδικασία αίτησης εισαγωγής. Τα Πτυχία είναι αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου, εντάσσεται στα πλαίσια της Κρατικής φοιτητικής χορηγίας και οι απόφοιτοι επωφελούνται από μέχρι 9 αναγνωρισμένες εξαιρέσεις μαθημάτων για τα επαγγελματικά σώματα ACA/ACCA. Οι φοιτητές παίρνουν 2 πτυχία από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και το Middlesex University της Αγγλίας.

LATEST NEWS

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος διοργανώνει πιλοτικό εργαστήριο διαδικτυακού μαθήματος στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ της ΕΕ/ KA220-VET - "PowerUp Project: Powering up former energy sector...

March 22, 2024