ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Career Month 2022 – Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος

April 18, 2022

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, με στόχο την επαγγελματική ανάπτυξη των φοιτητών/τριών του και τη διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας και τον επιχειρηματικό κόσμο παρουσίασε για πρώτη χρονιά την πρωτοβουλία “Career Month”.

Όλο τον μήνα Μάρτιο οι φοιτητές/τριες είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν απευθείας με κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, οι οποίοι στήριξαν με την συμμετοχή τους αυτή τη νέα πρωτοβουλία και να διευρύνουν την προοπτική μελλοντικής συνεργασίας μαζί τους.

Η έναρξη του Career Month έγινε με την έκθεση μακέτας των φοιτητών του Τμήματος Αρχιτεκτονικής, η οποία διήρκησε για ολόκληρο το μήνα των εκδηλώσεων. Κατά τη διάρκεια του Career Month οι φοιτητές και φοιτήτριες των συμβατικών και εξ’ αποστάσεων προγραμμάτων σπουδών παρακολούθησαν σεμινάρια και διαλέξεις, είτε διαδικτυακά είτε διά ζώσης, από ακαδημαϊκούς του Πανεπιστημίου, εξωτερικούς συνεργάτες και συμβούλους προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης για περαιτέρω επιμόρφωση. Επιπλέον, διοργανώθηκαν και σεμινάρια στην αγγλική γλώσσα για τους ξενόγλωσσους φοιτητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος ανταποκρινόμενο στις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς εργασίας και του εργασιακού, συνεχώς μεταβαλλόμενου, περιβάλλοντος, υποστηρίζει έμπρακτα τους φοιτητές και τις φοιτήτριές του και δίνει την υπόσχεση ότι ξεκινάει επίσημα ο θεσμός της ετήσιας διοργάνωσης εκδηλώσεων με τίτλο «Ημέρες Καριέρας» υπό την ευθύνη του Γραφείου Διασύνδεσης.

LATEST NEWS

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος διοργανώνει πιλοτικό εργαστήριο διαδικτυακού μαθήματος στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ της ΕΕ/ KA220-VET - "PowerUp Project: Powering up former energy sector...

March 22, 2024