ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Συνδιοργάνωση 13ου Διεθνούς Συνέδριου Οικονομίων Χωρών των Βαλκάνιων και Ανατολικής Ευρώπης –Ebeec 2021

November 3, 2020

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 13ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ –EBEEC 2021 ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (http://ebeec.ihu.gr/)

Το 13ο Διεθνές Συνέδριο “των Οικονομιών των Χωρών των Βαλκανίων και της Ανατ. Ευρώπης – EBEEC 2021”  θα διεξαχθεί από  14 – 16 .05.2021 στην Πάφο υπό την συνδιοργάνωση του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας.

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου αναμένει την συμμετοχή και φιλοξενία  εξεχόντων ακαδημαϊκών συναδέλφων ανακοινώνοντας την πρώτη πρόσκληση για δημοσιεύσεις (http://ebeec.ihu.gr/) κατά  τη διάρκεια  του Συνεδρίου.

Ο τρόπος συμμετοχής και διεξαγωγής του Συνεδρίου (δια ζώσης, μεικτή συμμετοχή, διαδικτυακά) θα προσδιοριστεί εγκαίρως σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα υγείας κατά την περίοδο διεξαγωγής των εργασιών του Συνεδρίου.

LATEST NEWS

  Ο Μάριος Ευρυβιάδης, Καθηγητής Δεθνών Σχέσεων και Ασφάλειας του Τμήματος Ιστορίας, Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών, του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, συμμετείχε ως Πρόεδρος και Συντονιστής...

February 16, 2021

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου έγινε δεκτό ως μέλος της Ευρωπαϊκής Τεχνολογικής Πλατφόρμας NetWorld2020 (ETP) για δίκτυα και υπηρεσίες επικοινωνίας. Το NetWorld2020 έχει σήμερα περισσότερα από 900...

February 12, 2021

Ενδιαφέρεσαι να μιλήσουμε;

    Επιλογή Προγράμματος

    *Mε την υποβολή συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.