ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Συμφωνία Συνεργασίας Πανεπιστημίου Νεάπολις με Όμιλο Εταιρειών Fourlis

January 15, 2020

Στις 31 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Εταιρειών Fourlis στην Αθήνα συνάντηση του Καθ. κου Παντελή Σκλιά, Πρύτανη του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου με την κα Μαρία Κολοκυθά, Δντρια Ανθρωπίνων πόρων και τα στελέχη της ομάδας ανθρωπίνου δυναμικού του Ομίλου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργειών και προοπτικές  συνεργασίας του επιχειρηματικού με τον ακαδημαϊκό κόσμο και η συναντίληψη εκφράστηκε και επισφραγίστηκε με την υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και του Ομίλου Εταιρειών Fourlis.

Η συμφωνία προβλέπει την συμμετοχή του Ομίλου Fourlis στο πρόγραμμα τοποθέτησης φοιτητών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου στις θυγατρικές εταιρίες του Ομίλου στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου «Γραφεία Διασύνδεσης με την Αγορά Εργασίας», τη συνεργασία με το Γραφείο Αποφοίτων, τη διασύνδεση και εμπλοκή του με την ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Νεάπολις καθώς και τη συνεργασία στην υποστήριξη και οργάνωση κοινού ενδιαφέροντος εκδηλώσεων και δράσεων. Προβλέπεται επίσης η σύμπραξη των δύο Οργανισμών για τη δημιουργία και υλοποίηση real life scenarios από τους φοιτητές του Πανεπιστημίου, τα δεδομένα των οποίων θα χρησιμοποιηθούν και διατεθούν προς αμοιβαίο όφελος της ακαδημαϊκής και της επιχειρηματικής κοινότητας.

Ο Όμιλος FOURLIS με 70 χρόνια ιστορίας και επιχειρηματικής δράσης αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς ομίλους διαρκών καταναλωτικών αγαθών με την εμπορική του δραστηριότητα να εκτείνεται στις χώρες της Ελλάδας, της Κύπρου, της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας και της Τουρκίας.

Ο Όμιλος είναι επίσημο μέλος του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών από το 2008 αποδεικνύοντας και στην πράξη την προσήλωσή του στην υπεύθυνη επιχειρηματική δραστηριότητα. Η είσοδος του Ομίλου σε αναπτυσσόμενους κλάδους, όπως ο οικιακός εξοπλισμός και τα αθλητικά είδη αποτελεί έναν από τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους αναπτύσσεται ο Όμιλος FOURLIS  σε συνδυασμό πλέον με τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο  κλάδο της αγοράς ακινήτων.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στοχεύοντας σταθερά στην ακαδημαϊκή αριστεία και αμφίδρομη επικοινωνία με την αγορά εργασίας, υλοποιεί το όραμά του ως φορέας καινοτομίας  και ανάπτυξης μέσω της συνεχούς διεύρυνσης και ανάπτυξης του δικτύου των εθνικών και διεθνών συνεργασιών  του.

LATEST NEWS

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος διοργανώνει πιλοτικό εργαστήριο διαδικτυακού μαθήματος στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ της ΕΕ/ KA220-VET - "PowerUp Project: Powering up former energy sector...

March 22, 2024