ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών

March 4, 2019

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, κατά την διάρκεια επίσημης τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Χαρακόπειο Πανεπιστήμιο, στην Αθήνα.

Το Μνημόνιο προβλέπει την ανταλλαγή ακαδημαϊκών, ερευνητών και φοιτητών, καθώς και την ανταλλαγή ακαδημαϊκών πληροφοριών αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Αναφέρεται επίσης στην δυνατότητα κοινής ερευνητικής δραστηριότητας, καθώς και σε δραστηριότητες όπως τη διοργάνωση κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου συνεχίζει και ενδυναμώνει περαιτέρω τον πυλώνα  της πανεπιστημιακής και ακαδημαϊκής εξωστρέφειας δημιουργώντας ένα αξιόπιστο ακαδημαϊκό και ερευνητικό δίκτυο τόσο σε εθνικό όσο και σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο.

Το σχετικό κείμενο της συνεργασίας μεταξύ των δύο Πανεπιστημίων  υπογράφηκε από την Πρύτανη του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Καθηγήτρια Μαρία Νικολαΐδη και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου Καθηγητή Παντελή Σκλιά.

LATEST NEWS

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος διοργανώνει πιλοτικό εργαστήριο διαδικτυακού μαθήματος στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ της ΕΕ/ KA220-VET - "PowerUp Project: Powering up former energy sector...

March 22, 2024