ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Cutting of New Year Cake in Neapolis University Paphos

January 15, 2016

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016 η κοπή της βασιλόπιτας στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου. Μετά τις καθιερωμένες ευχές, ευχήθηκε και χαιρέτησε τους συγκεντρωμένους ο Προέδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου κύριος Μιχαήλ Γ. Λεπτός, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία και στις επιτυχίες του Πανεπιστημίου, τονίζοντας ότι στόχος της νέας χρονιάς είναι η περαιτέρω ανάπτυξη των σπουδών και της έρευνας.

Τόνισε ακόμη την σημασία της λειτουργία του Πανεπιστημίου, για την πόλη και επαρχία της Πάφου αλλά και για την Κύπρο γενικότερα, με του νεοτερισμούς που ακολουθεί και την υψηλή ποιότητα σπουδών.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου κος. Γιώργος Μ. Λεπτός, Βουλευτές, Δήμαρχοι και μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, εκπρόσωποι της Εκκλησίας της Κύπρου, οικονομικοί παράγοντες της Πάφου, Δημόσιοι Αξιωματούχοι, οι Ακαδημαϊκοί και το Διοικητικό προσωπικό καθώς και οι φοιτητές του Πανεπιστημίου.

LATEST NEWS

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος διοργανώνει πιλοτικό εργαστήριο διαδικτυακού μαθήματος στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ της ΕΕ/ KA220-VET - "PowerUp Project: Powering up former energy sector...

March 22, 2024