ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Πλήρες μέλος του global Forum “The Principles for Responsible Management Education (PRME)”

May 13, 2022

Με μεγάλη χαρά και τιμή το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος ανακοινώνει ότι είναι πλέον πλήρες μέλος του Global Forum Principles for Responsible Management Education (PRME).

Το Forum “Principles for Responsible Management Education (PRME)” είναι μία πρωτοβουλία από το 2007, υποστηριζόμενη από τα Ηνωμένα Έθνη, η οποία λειτουργεί ως πλατφόρμα για την ανάπτυξη της βιωσιμότητας των Σχολών Διοίκησης και Οικονομικών σε παγκόσμιο επίπεδο και τον εξοπλισμό των σύγχρονων φοιτητών/τριών με την  ικανότητα κατανόησης και προσαρμογής στις  μελλοντικές αλλαγές.

Το πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος συνδέεται με περισσότερες από  860 εξέχουσες Πανεπιστημιακές Σχολές Διοίκησης σε 99 χώρες παγκοσμίως, οι οποίες δεσμεύονται στην δημιουργία ενός πλέον βιώσιμου μέλλοντος υλοποιώντας τις Έξι Αρχές https://www.unprme.org/what-we-do και  υποστηρίζοντας παράλληλα την επίτευξη των Στόχων της Αειφόρου Ανάπτυξης (SDGs).

Λειτουργώντας μέσω των Έξι Αρχών, το PRME δεσμεύει τις Σχολές Διοίκησης και Οικονομικών στην διαβεβαίωση του εξοπλισμού των μελλοντικών ηγετών με τις απαραίτητες δεξιότητες για την εξισορρόπηση των οικονομικών στόχων και  στόχων αειφορίας,  δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στους Στόχους Αειφόρου Ανάπτυξης και προσαρμόζοντας τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα στην λειτουργία του UN Global Compact.

Το όραμα του PRME είναι η δημιουργία μιας παγκόσμιας κίνησης, η οποία θα οδηγεί την σκεπτόμενη ηγεσία σε υπεύθυνη εκπαίδευση Διοίκησης.

Αποστολή του PRME είναι η μετατροπή της εκπαίδευσης της Διοίκησης και Οικονομικών, οδηγώντας  τους μελλοντικούς υπεύθυνους αποφάσεων στην προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης.

Η ένταξη του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου στο global Forum The Principles for Responsible Management Education (PRME)” θα συμβάλλει στην περαιτέρω εξασφάλιση της ακαδημαϊκής αριστείας, στην παραγωγή και διάχυση καινοτόμου εφαρμοσμένης γνώσης με την υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών λειτουργίας, στην διεθνοποίηση  καθώς και στην ισότιμη συμμετοχή του Πανεπιστημίου στον πυρήνα της παγκόσμιας Ανώτατης Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, ως στρατηγικών αξόνων λειτουργίας και αναπτυξιακών προοπτικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου»

LATEST NEWS

Στα πλαίσια συνεργασίας φοιτητών του Τμήματος Πληροφορικής και του Τμήματος Νομικής, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος συμμετείχε στο Digital Democracy Hackathon. Το Digital Democracy Hackathon έχει...

May 5, 2022

Ενδιαφέρεσαι να μιλήσουμε;

    Επιλογή Προγράμματος

    *Mε την υποβολή συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.