ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Παρουσίαση “FUTURE CAREER OPPORTUNITIES BY PwC”

January 8, 2020

Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της PwC Κύπρου προς  τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου με τίτλο «Future Career Opportunities by PwC».  Η παρουσίαση έγινε από τον κ. Μάριο Μελανίδη, Επιχειρησιακό Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού της  PwC, ενώ το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν η κα. Ρεβέκκα Παπαντωνίου, Διευθύντρια στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της PwC και ο κ. Παντελής Ευαγγέλου, Συνέταιρος της PwC.

Η παρουσίαση «Future Career Opportunities by PwC», αποτέλεσε μια σημαντική ευκαιρία για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις να γνωρίσουν και να έρθουν σε επαφή με ένα από τα μεγαλύτερα εταιρικά brand της παγκόσμιας αγοράς.  Ο κ. Μελανίδης παρουσίασε τους τομείς δραστηριοποίησης και την οργανωτική δομή της PwC, τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρει ο οργανισμός  μεταξύ των οποίων και αμειβόμενες θέσεις πρακτικής άσκησης καθώς επίσης και τις ευκαιρίες απασχόλησης στην PwC.

Σημαντική στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η ανακοίνωση του κ. Ανδρέα Χατζηξενοφώντος, Πρόεδρου του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών, της προσφοράς  χρηματικού βραβείου εκ μέρους της PwC προς τον πρωτεύσαντα απόφοιτο του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών της Σχολής Οικονομικών, Διοίκησης και Πληροφορικής.

Η εν λόγω παρουσίαση αποτελεί  το πρώτο βήμα της περαιτέρω συνεργασίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου με την PwC  επιβεβαιώνοντας την σταθερή προσήλωση του  για επιτυχή σύνδεση με την αγορά εργασίας, καθώς και την ενδυνάμωση της εξωστρέφειάς του Πανεπιστημίου μέσω συνεργασιών με επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

LATEST NEWS

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος διοργανώνει πιλοτικό εργαστήριο διαδικτυακού μαθήματος στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ της ΕΕ/ KA220-VET - "PowerUp Project: Powering up former energy sector...

March 22, 2024