ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Τελετή αποφοίτησης Κοινού Προγράμματος Πανεπιστημίου Νεάπολις – Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

December 6, 2018

Πραγματοποιήθηκε χθες στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου η απονομή των πτυχίων του Κοινού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του Τμήματος Οικονομικής και Χρηματοοικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου στην Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις, Καθ. Παντελής Σκλιας, απένειμε τους μεταπτυχιακούς τίτλους στους αποφοίτους. Το κοινό μεταπτυχιακό αφορά τρεις βασικές κατευθύνσεις: την διεθνή επιχειρηματικότητα, την διεθνή ασφάλεια και την διεθνή ανάπτυξη. Ο Πρύτανης του Νεάπολις, με το πέρας της τελετής αποφοίτησης, τόνισε ότι το Πανεπιστήμιο θα συνεχίσει την εξωστρεφή του πολιτική, στο πλαίσιο συνεργασιών με άλλα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, και ότι θα αναπτυχθούν και άλλες διεθνείς συνεργασίες με ιδιαίτερα σημαντικά Πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024