ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Καθολική Επιτυχία των Αποφοίτων της Νομικής στη Δοκιμασία Επάρκειας

January 24, 2018

Καθολική Επιτυχία των Αποφοίτων της Νομικής στη Δοκιμασία Επάρκειας  για την άσκηση δικηγορίας σε Ελλάδα και Κύπρο

Οι απόφοιτοι της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Νεάπολις, που είχαν ζητήσει την εγγραφή τους στα Μητρώα Ασκουμένων Δικηγόρων των ελληνικών Δικηγορικών Συλλόγων και συμμετείχαν στις γραπτές εξετάσεις της Μόνιμης Επιτροπής Δοκιμασίας Επάρκειας τον Οκτώβριο 2017, σημείωσαν καθολική επιτυχία, 10 στους 11.

Όπως και τον Απρίλιο 2017, οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Νεάπολις εκλήθησαν να εξεταστούν σε δύο μόνο μαθήματα (πολιτική δικονομία και ποινική δικονομία), καθώς κρίθηκε ότι η επαρκής γνώση όλων των υπολοίπων προέκυπτε άνευ ετέρου με βάση το ισχύον πρόγραμμα σπουδών της Νομικής Σχολής. Οι απόφοιτοι των άλλων Νομικών Σχολών εξετάζονταν σε τρία ή τέσσερα ή και πέντε μαθήματα.

Η Νομική Σχολή συγχαίρει τους δέκα αποφοίτους της:  Θεόδωρο Βλασσόπουλο, Μαρίνα-Ελένη Καλαφάτη, Επαμεινώνδα Λαδόπουλο, Χρυσούλα-Αναστασία Λουλά, Γεώργιο Μπαφάκη, Χριστίνα Παπαναστασίου-Σιδηρά, Μαρία Πολίτη, Βασιλική Πουσπουρίκα και Ορέστη Ψαλλιδα και τους εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα εγχειρήματά τους!

Καθολική επιτυχία σημειώνουν, τα τρία τελευταία χρόνια, και  οι απόφοιτοι  του προγράμματος  του  Κυπριακού Δικαίου στις εξετάσεις για να γραφτούν ασκούμενοι στους δικηγορικούς συλλόγους της Κύπρου.

Είμαστε σίγουροι ότι και οι φετινοί απόφοιτοι θα συνεχίσουν την πορεία  που χάραξαν με αυταπάρνηση διδάσκοντες και διδασκόμενοι, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των σπουδών και στη συνεχή βελτίωση της μαθησιακής διαδικασίας

Ο Κοσμήτορας της Νομικής

Αντώνης Μανιτάκης

LATEST NEWS

Στα πλαίσια συνεργασίας φοιτητών του Τμήματος Πληροφορικής και του Τμήματος Νομικής, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος συμμετείχε στο Digital Democracy Hackathon. Το Digital Democracy Hackathon έχει...

May 5, 2022

Ενδιαφέρεσαι να μιλήσουμε;

    Επιλογή Προγράμματος

    *Mε την υποβολή συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.