ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις

October 11, 2018

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Πρακτική Άσκηση, διάρκειας 8 εβδομάδων, φοιτήτριας του Πανεπιστημίου Νεάπολις, του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, στον τραπεζικό τομέα.

Η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Νεάπολις είχε την ευκαιρία να βελτιώσει τις ικανότητες και τις δεξιότητές της μέσα από το πρόγραμμα τοποθετήσεων του Πανεπιστημίου. Η Πρακτική Άσκηση, ουσιαστικά, αποτέλεσε μια σημαντική πρώτη επαφή με το φυσικό χώρο εργασίας. Το Γραφείο Διασύνδεσης εκφράζει τα συγχαρητήρια στην ασκούμενη φοιτήτρια και της εύχεται καλή σταδιοδρομία.

Το Γραφείο Διασύνδεσης λειτουργεί στο πλαίσιο του Έργου «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας» για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 και χρηματοδοτείται από τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω της Μονάδας του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου στην Κύπρο και από εθνικούς πόρους.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024