ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Παρουσίαση με θέμα “E-Commerce Challenges” στους φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών και Διοίκησης

November 23, 2022

Στο πλαίσιο του μαθήματος «E-Commerce» του 4ου έτους στο πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τμήματος Οικονομικών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος και με την υποστήριξη του Γραφείου Διασύνδεσης και του Δρ. Γεώργιου Δεϊρμεντζόγλου, Λέκτορα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ο Regional E-Commerce Operations Manager της Intersport Athletics S.A., κ. Γιώργος Λεβεντάκης παρουσίασε το θέμα “ECommerce Challenges”.

Ο κ. Λεβεντάκης στη διάλεξή του ανέλυσε τις αλλαγές που έφερε ο Covid-19 τα τελευταία δύο χρόνια στο ηλεκτρονικό εμπόριο και στις σύγχρονες ψηφιακές επιχειρήσεις. Στη συνέχεια, με μία προσέγγιση 360ο σχολίασε όλους τους τρόπους με τους οποίους η Intersport Athletics S.A. αξιοποίησε τις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας για να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες και προσδοκίες των πελατών της.

Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Συμφωνίας Συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος και της Intersport Athletics S.A. και στοχεύει στην προώθηση και συνδιοργάνωση διαλέξεων, σεμιναρίων και παρουσιάσεων με σκοπό την περαιτέρω ενημέρωση και επιμόρφωση της φοιτητικής κοινότητας.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024