ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Παρουσίαση με θέμα “E-Commerce Challenges” στους φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών και Διοίκησης

November 23, 2022

Στο πλαίσιο του μαθήματος «E-Commerce» του 4ου έτους στο πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τμήματος Οικονομικών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος και με την υποστήριξη του Γραφείου Διασύνδεσης και του Δρ. Γεώργιου Δεϊρμεντζόγλου, Λέκτορα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ο Regional E-Commerce Operations Manager της Intersport Athletics S.A., κ. Γιώργος Λεβεντάκης παρουσίασε το θέμα “ECommerce Challenges”.

Ο κ. Λεβεντάκης στη διάλεξή του ανέλυσε τις αλλαγές που έφερε ο Covid-19 τα τελευταία δύο χρόνια στο ηλεκτρονικό εμπόριο και στις σύγχρονες ψηφιακές επιχειρήσεις. Στη συνέχεια, με μία προσέγγιση 360ο σχολίασε όλους τους τρόπους με τους οποίους η Intersport Athletics S.A. αξιοποίησε τις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας για να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες και προσδοκίες των πελατών της.

Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Συμφωνίας Συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος και της Intersport Athletics S.A. και στοχεύει στην προώθηση και συνδιοργάνωση διαλέξεων, σεμιναρίων και παρουσιάσεων με σκοπό την περαιτέρω ενημέρωση και επιμόρφωση της φοιτητικής κοινότητας.

LATEST NEWS

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος συμμετείχε στη τελική φάση του 47ου Παγκόσμιου Διαγωνισμού Προγραμματισμού Κολεγίων (International Collegiate Programming Contest - ICPC) που πραγματοποιήθηκε στο Λούξορ της...

May 10, 2024

Το Σάββατο, 6 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των φοιτητών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (εξ αποστάσεως) στην Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία στην Αθήνα. Η επίσκεψη έγινε...

May 7, 2024