ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Εντυπωσιασμένοι με τα Αναπτυξιακά Έργα του Ομίλου Λεπτός Δημοσιογράφοι από την Κίνα και το Χονγκ Κονγκ

January 9, 2020

Μετά από πρόσκληση του Ομίλου Εταιρειών Λεπτός, έφθασε στην Κύπρο ομάδα δέκα σημαντικών δημοσιογράφων από μεγάλα οικονομικά, τουριστικά και κοινωνικά έντυπα και Μέσα Επικοινωνίας της Κινας και του Χονγκ Κονγκ για τετραήμερη παραμονή στο νησί μας.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα αναπτυξιακά έργα του Oμίλου στην Πάφο και Λεμεσο καθώς επίσης τις ξενοδοχειακές του μονάδες, το πανεπιστήμιο ΝΕΑΠΟΛΙΣ και το Ιατρικό Κέντρο ΙΑΣΙΣ. Επιπλέον, οι δέκα δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους, παραδοσιακά εμπορικά κέντρα και τη νυχτερινή ζωή του νησιού μας.

Ο Όμιλος Λεπτός με αυτές του τις ενέργειες δείχνει έμπρακτα την μεγάλη σημασία που δίνει τόσο σε γειτονικές καθώς επίσης και σε άλλες μακρινές χώρες οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην αναζωογόνηση του Τουρισμού και των Επενδύσεων στο νησί μας . Οι ενέργειες αυτές ενισχύουν και τις προσπάθειες της Κυβέρνησης και του CIPA, του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων του νησιού μας, ώστε από κοινού να καταφέρουν τις καλύτερες δυνατές επιτυχίες.

Όλοι οι δημοσιογράφοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι τόσο με τα έργα του Ομίλου Λεπτός καθώς επίσης με τις πάμπολες ομορφιές της Πάφου και της Λεμεσού, με το καθαρό περιβάλλον ,την ποιότητα ζωής αλλά κυρίως με την φιλοξενία των ντόπιων κατοίκων.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024