ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Το Ιατρικό Kέντρο ΙASIS στο Leptos Kamares Village ανοίγει τις Πόρτες του την Δευτέρα 22 Ιουνίου

June 19, 2020

Η διεύθυνση του Νοσοκομείου IASIS στην Πάφο ανακοινώνει ότι το Ιατρικό Κέντρο IASIS το οποίο βρίσκεται στο Leptos Kamares Village, ανοίγει ξανά τις πόρτες του στα μέλη του όπως και προηγουμένως με μερικές αλλαγές οι οποίες αφορούν την  υγιεινή του χώρου και την υγεία των ασθενών του.

Το Ιατρικό Κέντρο ξεκίνησε την λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2007 στο Leptos Kamares Village στην Τάλα και μετά από δεκατρία περίπου χρόνια συνεχίζει να προσφέρει μια ανεκτίμητη υπηρεσία για τους κατοίκους της ομώνυμης κοινότητας, όπως επίσης των γύρω χωριών, της Τάλας, της Κοίλης και της Τρεμιθούσας.

Ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό  από το νοσοκομείο ΙΑΣΙΣ προσφέρει τις υπηρεσίες τους σε σχεδόν καθημερινή βάση. Το κέντρο δίνει σιγουριά γνωρίζοντας ότι η επαγγελματική ιατρική βοήθεια είναι πάντα σε ετοιμότητα και διαθέσιμη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Το Leptos Kamares Village με πέραν των 1200 κατοίκων αποτελεί την ναυαρχίδα των αναπτυξιακών έργων του Ομίλου Εταιρειών Λεπτός και είναι ένα από τα μοναδικά στο είδος του έργα στην Μεσόγειο. Το Kamares Medical Centre είναι μια ανεκτίμητη Ιατρική μονάδα που ωφελεί τις τοπικές κοινότητες των οποίων οι κάτοικοι είναι εξαιρετικά ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Φώτο: Το Ιατρικό Κέντρο ΙΑΣΙΣ στο Leptos Kamares Village

LATEST NEWS

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος διοργανώνει πιλοτικό εργαστήριο διαδικτυακού μαθήματος στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ της ΕΕ/ KA220-VET - "PowerUp Project: Powering up former energy sector...

March 22, 2024