ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Παρουσίαση από τον αρχιτέκτονα Νικόλα Κουλουντή στους φοιτητές του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών

November 30, 2022

Στο πλαίσιο της Συμφωνίας Συνεργασίας που έχει συνάψει η Σχολή Αρχιτεκτονικής, Μηχανικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών με το γραφείο Κουλουντής αρχιτέκτονες /μηχανικοί, ο αρχιτέκτονας Νικόλας Κουλουντής παρουσίασε τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022, το θέμα «Το Σχέδιο Ασφάλειας και Υγείας κατά την Μελέτη Οικοδομικών Έργων» σε συντονισμό από την Δρ. Νάτια Αναστάση, Λέκτορα στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος.

Στην παρουσίαση αναφέρθηκαν οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν οι μελετητές κατά τη διάρκεια των κατασκευαστικών έργων καθώς και οι ευθύνες και τα καθήκοντα που έχει ο μελετητής και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι.

Την παρουσίαση παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον οι φοιτητές αλλά και άλλοι επαγγελματίες μηχανικοί, καθώς και από το Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας Πάφου, ο Προϊστάμενος κ. Γιώργος Κατσονούρης, ο οποίος τόνισε τη σημασία του σχεδίου ασφάλειας και υγείας που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη από τους μελλοντικούς μηχανικούς.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024