ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας με LUMOSCRIBE LTD

July 19, 2022

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας με LUMOSCRIBE LTD

Συμφωνία Συνεργασίας υπέγραψε το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος, την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022, με την εταιρεία LUMOSCRIBE LTD στοχεύοντας στην ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών, την ενίσχυση της εφαρμοσμένης έρευνας και τη διασύνδεση των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος με την αγορά εργασίας και τον επιχειρηματικό κόσμο.

Η LUMOSCRIBE LTD προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες έρευνας και ανάπτυξης και αφορούν ολοκληρωμένες λύσεις οπτικής ανίχνευσης για διάφορες εφαρμογές με ειδίκευση στην ανάπτυξη αισθητήρων και λέιζερ με χρήση οπτικών ινών.

Οι δραστηριότητες και υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στη Συμφωνία Συνεργασίας αφορούν εκπόνηση ακαδημαϊκών εργασιών από φοιτητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, την υποστήριξη και διοργάνωση κοινών διαλέξεων, ημερίδων και σεμιναρίων επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος, την κοινοποίηση θέσεων εργασίας προς τους απόφοιτους του Πανεπιστημίου καθώς και τη συμμετοχή της LUMOSCRIBE LTD στο Ευρωπαϊκό Έργο “Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας» προσφέροντας θέσεις τοποθέτησης στους φοιτητές για σκοπούς απόκτησης εργασιακής εμπειρίας και εμπλουτισμό των γνώσεων και δεξιοτήτων τους.

Τη Συμφωνία Συνεργασίας υπέγραψαν εκ μέρους του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος ο Καθ. Σάββας Χατζηχριστοφής, Αντιπρύτανης Έρευνας και Καινοτομίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος και ο Δρ. Αντρέας Θεοδοσίου, Ιδρυτής της LUMOSCRIBE LTD.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024