ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου με Statare Solutions

July 4, 2019

Tο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στοχεύοντας στην ακαδημαϊκή αριστεία, την επικοινωνία με τον επιχειρηματικό κόσμο και την ανταπόκριση στις ανάγκες της αγοράς ενδυναμώνει την εξωστρέφειά του και διευρύνει τις συνεργασίες του με επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, στις 25 Ιουνίου 2019 το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και η εταιρεία Statare Solutions προχώρησαν στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας.  Η συμφωνία υπεγράφη από τους κο Ανδρέα Χαραλάμπους, Campus Director, και τον Δρ.  Σάββα Χατζηχριστοφή, Αναπληρωτή καθηγητή πληροφορικής, εκ μέρους του Πανεπιστημίου Νεάπολις, και τον κο. Σταύρο Σταύρου, International Operation and HR Manger, εκ μέρους της STATARE Solutions.

Η STATARE SOLUTIONS είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία πληροφορικής με έδρα την Πάφο. Η εταιρεία παρέχει την εμπειρία και τις υπηρεσίες της σε θέματα Internal Technologies (IT), σε πελάτες που βρίσκονται στην Ευρώπη και τη Σκανδιναβία, ως μέρος μιας συνεχιζόμενης προσπάθειας να τους βοηθήσει να επιτύχουν και να ξεπεράσουν τις μακροπρόθεσμες τεχνικές προκλήσεις.

Αφενός η Συνεργασία των δύο μερών αφορά  την συμμετοχή της εταιρείας Statare Solutions στο Ευρωπαϊκό Έργο «Γραφεία Διασύνδεσης με την Αγορά Εργασίας», για σκοπούς τοποθέτησης φοιτητών.  Αφετέρου, προωθεί κοινές δράσεις, όπως η διοργάνωση εκδηλώσεων που θα προβάλλουν ταυτόχρονα το ακαδημαϊκό έργο του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών από την Statare Solutions.

Oι δύο πλευρές, κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζήτησαν για τις προκλήσεις του σημερινού περιβάλλοντος επιχειρηματικότητας, τις εξελίξεις σε τεχνολογικό επίπεδο και εξέφρασαν την κοινή θέση που αναδεικνύει την ανάγκη συνεργασίας του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου, ως προϋπόθεσης προόδου και ανάπτυξης στο μέλλον.  Στα πλαίσια της συνάντησης, υπήρξε επίσης, συμφωνία για μελλοντικές συναντήσεις των δύο συμβαλλόμενων μερών για τον προγραμματισμό των κοινών τους δράσεων.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024