ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας Πανεπιστημίου με Strategico Consulting Services

December 10, 2019

Tο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στοχεύοντας στην ακαδημαϊκή αριστεία, τη διασύνδεση των Προγραμμάτων Σπουδών του με τον επιχειρηματικό κόσμο και την ανταπόκριση στις ανάγκες της αγοράς εργασίας ενδυναμώνει την εξωστρέφειά του διευρύνοντας τις συνεργασίες του με επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας   στις 5 Νοεμβρίου 2019 το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και η εταιρεία Strategico Consulting Services επισημοποίησαν τη συνεργασία τους μέσω της υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας, το οποίο υπεγράφη από τους Δρ. Ανδρέα Μασούρα, Λέκτορας Επικοινωνίας και  Μάρκετινγκ εκ μέρους του Πανεπιστημίου, τον κ. Χάρη Σοφοκλέους, ιδιοκτήτη της Strategico Consulting Services, και τον κ. Αντώνη Σοφοκλέους, νομικό σύμβουλο της Strategico Consulting Services.

Οι δύο πλευρές κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζήτησαν για τις αναδυόμενες προκλήσεις του σημερινού περιβάλλοντος επιχειρηματικότητας, τις εξελίξεις στον χώρο του Μαρκετινγκ και της επικοινωνίας και εξέφρασαν την κοινή θέση που αναδεικνύει την ανάγκη συνεργασίας του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου, ως προϋπόθεσης προόδου και ανάπτυξης στο μέλλον.

Η Strategico Consulting Services, με έδρα την Πάφο, αποτελεί πρωτοπόρο δύναμη στον χώρο του Marketing Intelligence, με καινοτόμες προτάσεις στην παροχή εταιρικής γνώσης και δράση σε πολυεθνικό επίπεδο. Η συνεργασία των δύο εταίρων  αφορά  την συμμετοχή της εταιρείας Strategico Consulting Services στο δίκτυο του Ευρωπαϊκού Έργου «Γραφεία Διασύνδεσης με την Αγορά Εργασίας», υλοποιούμενο από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου για σκοπούς τοποθέτησης φοιτητών.  Επίσης προωθεί δράσεις, όπως η κοινή διοργάνωση  εκδηλώσεων που θα προβάλλουν ταυτόχρονα το ακαδημαϊκό έργο του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών από την Strategico Consulting Services.

LATEST NEWS

Για ακόμα μια φορά, καθολική ήταν η επιτυχία όλων των αποφοίτων της Νομικής του Πανεπιστημίου ΝΕΑΠΟΛΙΣ Πάφου που παρακάθισαν στις πρόσφατες εξετάσεις (αποτελέσματα Ιουλίου και...

July 26, 2021

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνουν την πιστοποίηση, από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτερη Εκπαίδευση (ΔΙΠΑΕ) της...

July 23, 2021

Ενδιαφέρεσαι να μιλήσουμε;

    Επιλογή Προγράμματος

    *Mε την υποβολή συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.