ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας με ESMIRA LTD

November 30, 2022

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος προχώρησε στην υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας με την εταιρεία ESMIRA LTD αποβλέποντας στη διεύρυνση των συνεργατών του και συνδέοντας την πανεπιστημιακή δραστηριότητα με την επιχειρηματικότητα.

Η εταιρεία ESMIRA LTD προσφέρει επιχειρηματικές και άλλες συμβουλευτικές υπηρεσίες (τεχνολογία και μάρκετινγκ) με στόχο να βοηθήσει τους πελάτες της να σχεδιάζουν, να εκτελούν και να διαχειρίζονται πιο αποτελεσματικά τις υπηρεσίες τους.

Η Συμφωνία Συνεργασίας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την από κοινού διοργάνωση δράσεων/εκδηλώσεων/ημερίδων με γνώμονα τη συλλογική πρόοδο της κοινωνίας και την πρόοδο της φοιτητικής κοινότητας, την ανακοίνωση θεμάτων πτυχιακής ή άλλων εργασιών βασισμένα σε πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρεία, την τοποθέτηση φοιτητών/τριων για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και εμπλουτισμό των γνώσεων και δεξιοτήτων τους κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Τη Συμφωνία Συνεργασίας υπέγραψαν εκ μέρους του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος ο Καθ. Σάββας Χατζηχριστοφής, Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος και ο κ. Antonio D’ Onofrio, Business Developer της ESMIRA LTD.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024