ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας με GrowSmart Solutions

July 26, 2022

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος προχώρησε στην υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας με την GrowSmart Solutions στοχεύοντας στη διεύρυνση των συνεργατών του και συνδέοντας την πανεπιστημιακή δραστηριότητα με την επιχειρηματικότητα.

Η GrowSmart Solutions προσφέρει ολοκληρωμένες, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες σε νομικό, επιχειρηματικό και τεχνολογικό πλαίσιο, κατάλληλα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της αγοράς εργασίας καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ και branding. Επιπλέον, διαθέτει σημαντική εμπειρία στην παροχή συμβουλών σχετικά με τον GDPR και το πρόγραμμα συμμόρφωσης, τον DPO ως υπηρεσία, εταιρικά θέματα, σχέδια στελέχωσης επιχειρήσεων αλλά και την προετοιμασία σχεδίων για την απόκτηση χρηματοδότησης από την ΕΕ.

Η Συμφωνία Συνεργασίας θέτει το πλαίσιο συνεργασίας σε διάφορους τομείς κοινού ενδιαφέροντος και προνοεί τη συνδιοργάνωση δράσεων/εκδηλώσεων/ημερίδων με γνώμονα τη συλλογική πρόοδο της κοινωνίας και την πρόοδο της φοιτητικής κοινότητας. Επιπλέον, η GrowSmart Solutions θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Έργο «Γραφεία Διασύνδεσης με την Αγορά Εργασίας» για σκοπούς τοποθέτησης φοιτητών για την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και εμπλουτισμό των γνώσεων και δεξιοτήτων τους.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος καλωσορίζει την GrowSmart Solutions στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργασιών  του,  αναδεικνύοντας την ταυτότητά του ως φορέα αριστείας, καινοτόμου εξέλιξης και ανάπτυξης.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024