ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας με «Α.Masouras Law & Partners»

September 1, 2022

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος προχώρησε σε Συμφωνία Συνεργασίας με τον Δικηγορικό Οίκο A.Masouras Law & Partners με σκοπό την τοποθέτηση φοιτητών στον τομέα της εταιρικής συμβουλευτικής και του εταιρικού σχεδιασμού. Το πλαίσιο συνεργασίας περιλαμβάνει, επίσης, τη διοργάνωση διαλέξεων σε ειδικά θέματα εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος καθώς και άλλων δράσεων κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Δικηγορικός Οίκος Α.Masouras Law & Partners αποτελείται από μια σύγχρονη και δυναμική ομάδα εξειδικευμένων δικηγόρων και νομικών συμβούλων οι οποίοι πλαισιώνονται από ειδικούς εμπειρογνώμονες σε διάφορους τομείς εξειδίκευσης όπως εγκληματολόγους, ιατροδικαστές, εμπειρογνώμονες ιατρούς, συμβούλους ασφάλισης, οικονομολόγους, ειδικούς σε θέματα ηλεκτρονικού και οικονομικού εγκλήματος αλλά και από άλλες ειδικότητες.

Η Συμφωνία Συνεργασίας υπεγράφη, εκ μέρους του Πανεπιστημίου από τον Πρόεδρο του Τμήματος Οικονομικών και Διοίκησης της Σχολής Οικονομικών, Διοίκησης και Πληροφορικής, Αναπληρωτή Καθηγητή Χρίστο Χριστοδούλου-Βόλο και εκ μέρους του Δικηγορικού Οίκου Α.Masouras Law & Partners από το Διευθυντή, Δρ. Ανδρέα Μασούρα.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος επιδιώκει στη σύναψη συνεργειών με στόχο τη βελτιστοποίηση των δεξιοτήτων της φοιτητικής κοινότητας ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας.

LATEST NEWS

Στις 15 και 16 Δεκεμβρίου 2022 στη Σουηδία έλαβε χώρα η πρώτη συνάντηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + «Εικόνα Σώματος και Συμπεριληπτική Σωματική Δραστηριότητα» Body...

January 18, 2023

Με την επίσημη επίσκεψη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, Kαθηγητή Παντελή Σκλιά και της Καθηγήτριας Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικής του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου...

January 17, 2023