ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας με ROBO

November 23, 2022

Το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος και η εταιρεία τεχνολογίας ROBO υπέγραψαν, στις 2 Νοεμβρίου 2022, Συμφωνία Συνεργασίας με σκοπό τη σύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας και του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και την έναρξη της συνεργασίας των δύο φορέων σε θέματα ρομποτικής εκπαίδευσης και έρευνας.

Η ROBO ιδρύθηκε στις αρχές του 2020 και είναι επικεντρωμένη στον σχεδιασμό και παραγωγή πρωτότυπων ιδεών για εκπαιδευτικές και ερευνητικές δραστηριότητες και την παροχή υπηρεσιών σχεδιασμού και παραγωγής ψηφιακών ηλεκτρονικών συστημάτων σε εταιρείες και ερευνητικά κέντρα. Από το 2020 η ROBO έχει ήδη καταφέρει να παράξει αρκετά αυθεντικά προϊόντα και να εξυπηρετήσει διάφορες εταιρείες και ερευνητικά κέντρα, συμπεριλαμβανομένων πελατών από την Ε.Ε.

Η Συμφωνία Συνεργασίας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την τοποθέτηση φοιτητών/τριών για την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και εμπλουτισμό των γνώσεων και δεξιοτήτων τους κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, την ανακοίνωση θεμάτων πτυχιακής ή άλλων εργασιών βασισμένα σε πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρεία, την από κοινού διοργάνωση δράσεων/εκδηλώσεων/ημερίδων με γνώμονα τη συλλογική πρόοδο της κοινωνίας και την πρόοδο της φοιτητικής κοινότητας καθώς περιλαμβάνει και το πλαίσιο περαιτέρω συνεργασίας σε Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Τη Συμφωνία Συνεργασίας υπέγραψαν εκ μέρους του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος ο Καθηγητής Τεχνητής Νοημοσύνης Σάββας Χατζηχριστοφής, Αντιπρύτανης Έρευνας και Καινοτομίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος και εκ μέρους της ROBO ο Ιδρυτής της εταιρείας, κ. Οδυσσέας Οικονομίδης.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024