ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Πανεπιστήμιο Νεάπολις: Ένας σύγχρονος φορέας επιστημονικής & ανθρωποκεντρικής έρευνας

September 18, 2018

Στα πλαίσια του προγράμματος “In4COHESION – Information and Awareness for Cohesion Policy via Media”, πραγματοποιήθηκε χθες 17/9/2018 η 2η συνάντηση των εταίρων στα γραφεία της IMH στην Λευκωσία, όπου συζητήθηκαν θέματα διαχείρισης του προγράμματος αλλά και επικείμενες εκδηλώσεις. Εκ μέρους του Πανεπιστημίου Νεάπολις παρευρέθηκε η Νομικός Σύμβουλος για Ευρωπαϊκά Προγράμματα και Λειτουργός του προγράμματος κ. Ιλιάνα Κέλη-Γεωργίου.

Το πρόγραμμα “In4COHESION – Information and Awareness for Cohesion Policy via Media”, χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και υλοποιείται από την ΙΜΗ και πανεπιστημία συμπεριλαμβανομένου του Πανεπιστημίου Νεάπολις. Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η ουσιαστικότερη κατανόηση του ρόλου που διαδραματίζει η Πολιτική Συνοχής στην Κύπρο.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις, μέσα από την διεπιστημονική και κοινωνική του δράση, στηρίζει και συμμετέχει σε προγράμματα που έχουν ως στόχο τις θετικές επιδράσεις στη ζωή των ανθρώπων και στην ευημερία της εκάστοτε κοινωνίας.

Ένα από τα πολλά Ευρωπαϊκά προγράμματα στα οποία συμμετέχει με το Γραφείο Ερευνών (NRO) είναι και το πρόγραμμα “In4COHESION – Information and Awareness for Cohesion Policy via Media”.

Το πρόγραμμα “In4COHESION – Information and Awareness for Cohesion Policy via Media”, χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και υλοποιείται από την ΙΜΗ, το Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, το Πανεπιστήμιο Frederick, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και την Enoros Consulting. Βασικός στόχος του “In4COHESION”, η ουσιαστικότερη κατανόηση του ρόλου που διαδραματίζει η Πολιτική Συνοχής στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, μέσα από τις δράσεις του Προγράμματος και την ολοκληρωμένη Στρατηγική Επικοινωνίας, οι εταίροι στοχεύουν στην αύξηση της ευαισθητοποίησης αναφορικά με τα έργα που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή -και ειδικότερα μέσω της πολιτικής για τη Συνοχή-, αλλά και για τις θετικές επιδράσεις που έχουν στη ζωή των ανθρώπων και στην ευημερία της εκάστοτε κοινωνίας.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024