ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Το πανεπιστήμιο Νεάπολις συγχαίρει όλους τους εμπλεκόμενους για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών Υπηρεσιών 2018

April 26, 2018

Ως μέλος του ομίλου Λεπτός, το πανεπιστήμιο Νεάπολις συγχαίρει όλους τους εμπλεκόμενους για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών Υπηρεσιών 2018.

Ο Όμιλος Λεπτός κατέκτησε το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών Υπηρεσιών

Σε ειδική εκδήλωση, την Τρίτη 24 Απριλίου 2018, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδη τίμησε την ARMONIA ESTATES LTD, ιθύνουσα εταιρία του Ομίλου ΛΕΠΤΟΣ, με το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών Υπηρεσιών για το 2016. Αυτή είναι η δεύτερη φορά, μετά το 2014 που ο Όμιλος Λεπτός κατακτά αυτή την πολύ σημαντική διάκριση.

Ο θεσμός του Κυπριακού βραβείου εξαγωγών καθιερώθηκε το 1982 με σκοπό την επιβράβευση ξεχωριστής προσπάθειας για αύξηση των εξαγωγών  προϊόντων και υπηρεσιών. Ειδικότερα για τις υπηρεσίες, το βραβείο αυτό απονέμεται σε μονάδες με εξαιρετικές επιδόσεις, αναγνωρίζοντας ιδίως τη μεγάλη προσπάθεια για το άνοιγμα νέων αγορών και την εισαγωγή ξένου συναλλάγματος στον τόπο.

Το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών Υπηρεσιών αντανακλά τη δύναμη της εξωστρέφειας. Επιβεβαιώνει ότι ο μόνος ρεαλιστικός δρόμος για την ανάπτυξη της οικονομίας είναι ο δρόμος της προσέλκυσης επενδύσεων, κυρίως από το εξωτερικό. Σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε ισχυρούς επιχειρηματικούς πρεσβευτές που δυναμώνουν τη διεθνή εικόνα της Κύπρου και ενισχύουν την οικονομία του τόπου μας.

Ο Πρόεδρος κ. Νίκος Αναστασιάδης συνεχάρη τους βραβευθέντες υπογραμμίζοντας το όφελος της οικονομίας της χώρας από ανάλογες δραστηριότητες. Ο  Ιδρυτής και Πρόεδρος του  Ομίλου Λεπτός, κος Μιχαήλ Γ. Λεπτός,  παραλαμβάνοντας το βραβείο για τον Όμιλο, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Νίκο Αναστασιάδη και τους διοργανωτές της εκδήλωσης. Τόνισε ότι ο Όμιλος  Λεπτός είναι προσηλωμένος στην εξωστρεφή του στρατηγική και υλοποιεί τον επενδυτικό του σχεδιασμό με γνώμονα την προσθήκη αξίας και τη δημιουργία νέων προοπτικών.

Ο Όμιλος Λεπτός  κατέχει ηγετική θέση στον τομέα του στην Κύπρο. Αυτό είναι αποτέλεσμα ενός οράματος συνεχούς εξέλιξης. Στην άνω των 58 ετών αναπτυξιακή επιχειρηματική του πορεία, έχει επιλέξει να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις στηριζόμενος στην ποιότητα των προϊόντων του και στην τεχνογνωσία και εμπειρία των ανθρώπων του. Εδώ και χρόνια, έχει ως στρατηγική κατεύθυνση το άνοιγμα νέων διεθνών αγορών. Πρωτοφανείς και συστηματικές προσπάθειες έφεραν χειροπιαστά επιχειρηματικά αποτελέσματα στη Ρωσία, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία. Ο κύκλος των διεθνών εργασιών, πέρα από τη δυναμική που του προσδίδει, τονώνει τα έσοδα του κράτους και συμβάλλει στην αναβάθμιση της εμπιστοσύνης στην κυπριακή οικονομία.

Οι εταιρείες του Ομίλου συνεχίζουν την υλοποίηση των επιχειρηματικών τους πλάνων, αναβαθμίζοντας διαρκώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες και δραστηριότητές τους. Προχωρούν επίσης στην ολοκλήρωση των μελετών για την ανέγερση του έργου Neapolis Smart EcoCity. Το Πανεπιστήμιο Neapolis University Pafos, που εντάσσεται στο έργο, βρίσκεται ήδη στον όγδοο  χρόνο λειτουργίας του και αναπτύσσεται δυναμικά με τη δημιουργία νέων σχολών και προγραμμάτων.

Ο Όμιλος Λεπτός υλοποιεί νέα αναπτυξιακά έργα, κυρίως σε παραθαλάσσιες περιοχές, που απευθύνονται σε αγοραστές υψηλών απαιτήσεων. Παράλληλα συνεχίζεται το πρόγραμμα αναβάθμισης των ξενοδοχειακών του μονάδων, με έμφαση στο συνεδριακό τουρισμό, στα οικογενειακά και παράλληλα στα προγράμματα με ειδικά ενδιαφέροντα. Επίσης συνεχίζονται το έργο αναβάθμισης του Νοσοκομείου Iasis  και η προετοιμασία για δημιουργία Ιατρικού Πάρκου.

LATEST NEWS

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος διοργανώνει πιλοτικό εργαστήριο διαδικτυακού μαθήματος στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ της ΕΕ/ KA220-VET - "PowerUp Project: Powering up former energy sector...

March 22, 2024