ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Νεάπολις στην 3η Άτυπη Συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου

February 21, 2019

Την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου εκπρόσωποι του Φοιτητικού Συμβουλίου, Η Λειτουργός του Γραφείου Φοιτητικής Μέριμνας και μια ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την 3η Άτυπη Συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία στο πλαίσιο των εορτασμών της «Ημέρας του Πολίτη» (15η Σεπτεμβρίου).
Ο αξιότιμος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Ν. Αναστασιάδης, καλωσόρισε όλους τους συμμετέχοντες και εκδήλωσε την χαρά και την έκπληξή του για τη μαζική συμμετοχή των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων και σχολείων. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας του Υπουργικού Συμβουλίου καθώς και για τις δραστηριότητες του κάθε Υπουργείου.
Μετά το πέρας της Άτυπης Συνεδρίας υποβλήθηκαν ερωτήσεις και εισηγήσεις προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους Υπουργούς. Η παροχή του βήματος αυτού αποτέλεσε ευκαιρία για την ενεργή συμμετοχή των νέων στα πολιτικά δρόμενα καταθέτοντας τις θέσεις και τις απόψεις τους.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024