ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΣ: ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ- LEADERS ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

December 19, 2023

Στο πλαίσιο υλοποίησης  της  στενής συνεργασίας του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος με τον  Ελεγκτικό οίκο Price Waterhouse Coopers, απονεμήθηκε την Τρίτη 13.12.2024 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου χρηματικό έπαθλο στην πρωτοετή φοιτήτρια Ιωάννα Μαυρογιάννη του Προπτυχιακού Προγράμματος Λογιστικής, Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικών η οποία πέτυχε τον ψηλότερο μέσο βαθμό εισδοχής στο πανεπιστήμιο.

Στη τελετή απονομής συμμετείχαν εκ μέρους του Πανεπιστημίου ο Πρύτανης  Καθ. Παντελής Σκλιάς και ο Πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών Αναπλ. Καθηγητής Ανδρέας Χατζηξενοφώντος, οι οποίοι εξέφρασαν την διακηρυγμένη θέση του Πανεπιστημίου για την διασύνδεση και διάδραση της ακαδημαϊκής γνώσης και εφαρμοσμένης έρευνας με εξέχουσες εταιρίες leaders στην αγορά εργασίας.

Την παράδοση του βραβείου εκ μέρους  της Price Waterhouse Coopers έκανε η κα  Βασιλείου Ελένη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, η οποία αναφέρθηκε στην άριστη υφιστάμενη συνεργασία της εταιρίας  με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος και στην πρόθεση της εταιρίας  να συνεχίσει να απονέμει αυτό το βραβείο ως μέρος της πολιτικής της εταιρείας για την παροχή κινήτρων σε άριστους φοιτητές που αποφασίζουν να ενταχθούν στον τομέα της λογιστικής και των χρηματοοικονομικών.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024