ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας με «Strategy International Ltd»

March 3, 2022

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 στοχεύοντας στην ενίσχυση της επιστημονικής και ερευνητικής δραστηριότητας, την συνεχή επίτευξη της αριστείας στα γνωστικά πεδία τα οποία θεραπεύει, μέσω της υλοποίησης δράσεων κοινής προστιθέμενης αξίας υπέγραψε Συμφωνία Συνεργασίας με την εταιρεία «Strategy International Ltd».

Η «Strategy International Ltd» είναι μια διεθνής επιστημονική, ερευνητική και συμβουλευτική εταιρεία, με εξειδίκευση στην πολιτική, τη,

διπλωματία, την επικοινωνία, την πολιτική εκστρατεία και εκπαίδευση.  Το πεδίο συνεργασίας της «Strategy International Ltd» περιλαμβάνει κυβερνήσεις και διεθνείς ή περιφερειακούς δρώντες, όπως οργανισμούς, ινστιτούτα, εταιρείες  σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Τη Συμφωνία Συνεργασίας υπέγραψαν εκ μέρους του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου ο Καθ. Παντελής Σκλιάς, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος και ο Δρ. Μάριος Ευθυμιόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος εκ μέρους της «Strategy International Ltd».

Στο πλαίσιο της Συμφωνίας προβλέπεται η συμμετοχή της εταιρείας στο Ευρωπαϊκό Έργο «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας», κατά το οποίο προσφέρονται θέσεις τοποθέτησης/πρακτικής άσκησης φοιτητών με στόχο την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και τον εμπλουτισμό των γνώσεων και δεξιοτήτων τους.

Επιπλέον, η εταιρεία σε συνεργασία με το Τμήμα Ιστορίας, Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών  θα προτείνει  θέματα Διπλωματικών  εργασιών,  βασισμένων σε πραγματικά σενάρια που διαχειρίζεται η «Strategy International Ltd», ενώ παράλληλα συμφωνήθηκε και η, από κοινού, διοργάνωση σεμιναρίων και ημερίδων σε θέματα που έχουν σχέση με τις Διεθνείς Σχέσεις, την Στρατηγική, την Ασφάλεια καθώς και επιμέρους ειδικότερα αντικείμενα κοινού ενδιαφέροντος των δύο συμβαλλομένων εταίρων.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024