ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις συμμετέχει ως υποστηρικτής στην Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού 2020.

September 30, 2020

Το μήνυμα της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού είναι «Ενημερώσου για να παραμείνει το παιχνίδι διασκέδαση/Let’s keep it a game». Η ασφαλής συμμετοχή στα τυχερά παιχνίδια υποδηλώνει ότι, το άτομο που θα αποφασίσει να συμμετέχει στα τυχερά παιχνίδια, θα το πράξει χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τον εαυτό του ή τους γύρω του.

Το πρόγραμμα της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού 2020 θα ανακοινωθεί σύντομα και θα ανανεώνεται συνεχώς. Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της Εβδομάδας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.sgw.cy.

Απώτερος στόχος, είναι η καθιέρωση της Εβδομάδας ως μια πλατφόρμα ενημέρωσης και εποικοδομητικού διαλόγου για το Ασφαλές Παιχνίδι, καθώς και μια συνέργεια μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών εμπλέκοντας ένα ευρύ φάσμα της κοινωνίας: εργαζόμενους στο κλάδο των τυχερών παιχνιδιών, παίκτες, οικογένεια και φίλοι, κοινωνία.

LATEST NEWS

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος διοργανώνει πιλοτικό εργαστήριο διαδικτυακού μαθήματος στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ της ΕΕ/ KA220-VET - "PowerUp Project: Powering up former energy sector...

March 22, 2024