ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Neapolis University’s 3rd Graduation Ceremony

September 25, 2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25/9/2015, η 3η Τελετή Αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος στο Ξενοδοχείο «Coral Beach».

Νέα πορεία στη ζωή τους χαράσσουν οι 343 προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί πτυχιούχοι του Πανεπιστημίου Νεάπολις, στους οποίους απονεμήθηκαν τα πτυχία.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου, κύριος Μιχαήλ Λεπτός, απευθύνοντας στους απόφοιτους θερμά συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση των σπουδών τους, την αφοσίωση που επέδειξαν και την προσπάθεια που κατέβαλαν. Ευχήθηκε δε ευόδωση των προσδοκιών τους και κάθε καλό στην εκπλήρωση των στόχων τους, σημειώνοντας ότι οι απόφοιτοι έχουν κάθε λόγο να είναι υπερήφανοι για το Πανεπιστήμιό τους και το Πανεπιστήμιο έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανο για αυτούς. Επίσης αναφέρθηκε στη μεγάλη δυναμική, στις συνεργασίες με κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια και στη νέα πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου να προσφέρει ένα Πρόγραμμα με αυξημένη ζήτηση στη σύγχρονη αγορά, το Πρόγραμμα Πληροφορικής. Ακόμη ένα σημαντικότατο βήμα εκσυγχρονισμού του Πανεπιστημίου αποτελεί η δημιουργία Κολεγίου που θα προσφέρει επαγγελματική κατάρτιση σε κλάδους που απαιτεί η οικονομία και η βιομηχανία, ιδιαίτερα η τουριστική.

Με την παρουσία του τίμησε την Τελετή Αποφοίτησης και ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας, κ. Γεώργιος Τάσου, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό τονίζοντας ότι το Πανεπιστήμιο, έχοντας ως βασικό οδηγό του την παροχή παιδείας υψηλού επιπέδου, αναπτύσσεται συνεχώς με συγκεκριμένο σχεδιασμό και όραμα, με σκοπό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του μέλλοντος. Κλείνοντας τον χαιρετισμό του ανέφερε ότι η στιγμή της αποφοίτησης είναι πολύ σημαντική για όλους τους φοιτητές που ολοκληρώνουν τις σπουδές τους και ετοιμάζονται για μια επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα, αλλά και για τους γονείς και τους πανεπιστημιακούς Καθηγητές τους που βλέπουν το πολύμοχθο έργο τους να καταξιώνεται.

Στον χαιρετισμό που απέστειλε ο εξοχότατος Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας υπογραμμίζει ότι το Πανεπιστήμιο Νεάπολις έχει πλέον εδραιώσει τη σημαντική θέση που κατέχει μεταξύ των επιλογών των νέων, αφού απέδειξε στα πέντε χρόνια λειτουργίας του ότι αποτελεί έναν υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό οργανισμό που παρέχει αναγνωρισμένη επιστημονική κατάρτιση. Παράλληλα, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις έχει αναδείξει την πόλη της Πάφου σε σημαντικό επιστημονικό κόμβο, που συμβάλλει στην περαιτέρω πολύπλευρη και πολύτροπη ανάπτυξη της περιοχής.

Με την παρουσία τους τίμησαν επίσης την εκδήλωση ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κκ.  Χρυσόστομος Β΄, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Ανοικτού Πανεπιστημίου Ελλάδος, κ. Βασίλης Καρδάσης.

Η αθρόα προσέλευση του κόσμου δημιούργησε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στην αίθουσα «Ακάμας» του Ξενοδοχείου «Coral Beach» που ήταν ασφυκτικά γεμάτη.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024