ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Κυκλοφορία βιβλίου Ανδρέα Μασούρα – “Entrepreneurship in Small and Medium-Sized Enterprises”

August 30, 2019

To Πανεπιστήμιο Νεάπολις ανακοινώνει την κυκλοφορία, από τον διεθνή εκδοτικό οίκο Nova Science Publishers, του βιβλίου του Λέκτορα του Πανεπιστημίου Νεάπολις, Ανδρέα Μασούρα, με τίτλο: “Entrepreneurship in Small and Medium-Sized Enterprises”.

Το βιβλίο πραγματεύεται το ζήτημα τόσο της επιχειρηματικότητας όσο και της καινοτομίας με έμφαση στις μικρομεσαίες οικογενειακές επιχειρήσεις εξετάζοντας ειδικά την περίπτωση της Κύπρου αλλά και συγκρίνοντας με τις περιπτώσεις άλλων χωρών. Ο συγγραφέας αναλύει τις αντιλήψεις των επιχειρήσεων καταγράφοντας τάσεις και αναλύοντας τις διάφορες οργανωσιακές συμπεριφορές. Τα κίνητρα, τα θεσμικά εμπόδια, η νεανική επιχειρηματικότητα, οι έξυπνες μορφές καινοτομίας είναι μερικά από τα θέματα που αναπτύσσονται στο βιβλίο.

Ο Δρ. Ανδρέας Μασούρας συγγράφει ενεργά σειρά επιστημονικών άρθρων ενώ συμμετέχει συνεχώς σε αξιόλογα συνέδρια διεθνώς όπου παρουσιάζει τις έρευνές του. Είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου και ανήκει στη Σχολή Οικονομικών, Διοίκησης και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Νεάπολις.

Ιστοσελίδα βιβλίου

ISBN: 978-1-53615-922-6

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024