ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Ανθεκτικότητα Κατασκευών σε Ακραιές Συνθήκες Φόρτισης: Πυρκαγιά, Έκρηξη, Σεισμός

October 8, 2019

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου ανακοινώνει την έναρξη από τον Οκτώβριο   2019 του νέου Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στην Ανθεκτικότητα  Κατασκευών σε Ακραίες Συνθήκες Φόρτισης: Πυρκαγιά, Έκρηξη, Σεισμός.

Το ανωτέρω πρόγραμμα πιστοποιήθηκε από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) της Κυπριακής Δημοκρατίας και θα παρέχεται  τόσο στην Ελληνική όσο και στην Αγγλική γλώσσα.

Είναι το πρώτο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Ανθεκτικότητα  Κατασκευών σε Ακραίες Συνθήκες Φόρτισης: Πυρκαγιά, Έκρηξη, Σεισμός στη Κύπρο και  Αν. Μεσόγειο,  το οποίο εξειδικεύεται στην ακαδημαϊκή γνώση των ειδικών θεμάτων σχετικά με την  ανθεκτικότητα  κατασκευών υποκείμενων σε ακραίες συνθήκες φόρτισης κατά την έκθεσή τους σε πυρκαγιά, έκρηξη  και σεισμό.

Απευθύνεται, παρέχοντας   πρωτοποριακή γνώση και συσσωρευμένη ακαδημαϊκή εμπειρία, σε όσους επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες εμπειρογνώμονες και ηγέτες, στο πεδίο της δομικής ασφάλειας των κατασκευών στον ιδιωτικό ή τον δημόσιο κατασκευαστικό τομέα.

Επιπλέον αξιοποιεί όλα τα σύγχρονα και καινοτόμα εργαλεία των νέων τεχνολογιών για την Ανώτερη εκπαίδευση που διαθέτει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις, προκειμένου οι απόφοιτοι να αποκτήσουν τις τεχνικές, αναλυτικές, κριτικές, ηθικές και ηγετικές ικανότητες για την ενδυνάμωση της ικανότητας λήψης αποφάσεων σχετικών με τη δομική ασφάλεια σε ακραίες συνθήκες φόρτισης κατά τη διαδικασία  σχεδιασμού διαφόρων ειδών  κτιρίων (κατοικίες, γραφεία, επαγγελματικά καθώς και  δημόσιες υποδομές).

LATEST NEWS

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος διοργανώνει πιλοτικό εργαστήριο διαδικτυακού μαθήματος στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ της ΕΕ/ KA220-VET - "PowerUp Project: Powering up former energy sector...

March 22, 2024