ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Νέα Eπιτυχία της Νομικής Σχολής – Υποτροφία σε Φοιτητή μας για τη Συμμετοχή του σε Εκπαιδευτική Αποστολή στην Ιαπωνία

November 29, 2019

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου ‘Νεάπολις’ Πάφου συμμετέχει στο ιαπωνικό Πρόγραμμα Υποτροφιών ‘MIRAI’. Η Νομική Σχολή, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Κύπρο και υπό το συντονισμό του επίκουρου καθηγητή της Νομικής  κ. Θωμά-Νεκτάριου Παπαναστασίου (πρώην υποτρόφου της Ιαπωνικής Κυβέρνησης), επέλεξε τον φοιτητή της Νομικής Σχολής κ. Ελευθέριο Ξινάρη να συμμετάσχει σε εκπαιδευτική αποστολή στην Ιαπωνία. Ο κ. Ξινάρης είναι μεταπτυχιακός φοιτητής του Προγράμματος της Νομικής ‘Διεθνές & Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο’ και επιλέχθηκε κατόπιν συνέντευξης για να συμμετάσχει τον προσεχή Δεκέμβρη, με άλλους 84 φοιτητές από όλον τον κόσμο, σε ειδικά σεμινάρια και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στην Ιαπωνία, για ζητήματα πολιτικής, ιστορίας, οικονομίας, επιχειρήσεων και διπλωματικών σχέσεων της σύγχρονης Ιαπωνίας.

Το πρόγραμμα ‘MIRAI’, είναι μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία του Υπουργείου Εξωτερικών της Ιαπωνίας το οποίο σε συνεργασία με τις κατά τόπους πρεσβείες ανά τον κόσμο, επιλέγει Πανεπιστήμια για να συνεργαστούν στην επιλογή φοιτητών που επιδεικνύουν εξαιρετικές επιδόσεις και ενδιαφέρονται για το διεθνή ρόλο της Ιαπωνίας.

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου ‘Νεάπολις’ συγχαίρει τον φοιτητή της για την επιτυχία της εκπροσώπησης της Σχολής και της Κύπρου στο Πρόγραμμα  ‘MIRAI’ και ευχαριστεί την Πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Κύπρο για την αγαστή συνεργασία της. Προσδοκούμε ότι αυτή η συνεργασία με το Ιαπωνικό ΥΠΕΞ και την πρεσβεία της Ιαπωνίας θα συνεχιστεί με περισσότερες δράσεις στο μέλλον, με ανταλλαγές φοιτητών/ακαδημαϊκών και εκπαιδευτικές δραστηριότητες μεταξύ Πανεπιστημίων και ερευνητικών κέντρων των δυο κρατών.

LATEST NEWS

Για ακόμα μια φορά, καθολική ήταν η επιτυχία όλων των αποφοίτων της Νομικής του Πανεπιστημίου ΝΕΑΠΟΛΙΣ Πάφου που παρακάθισαν στις πρόσφατες εξετάσεις (αποτελέσματα Ιουλίου και...

July 26, 2021

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνουν την πιστοποίηση, από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτερη Εκπαίδευση (ΔΙΠΑΕ) της...

July 23, 2021

Ενδιαφέρεσαι να μιλήσουμε;

    Επιλογή Προγράμματος

    *Mε την υποβολή συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.