ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος και Πανεπιστήμιο Πειραιώς: Κοινό Διδακτορικό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

December 9, 2022

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος Παντελής Σκλιάς, συναντήθηκε σήμερα 09.12.2022, με τον νεοεκλεγέντα Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Καθηγητή Μιχάλη Σφακιανάκη. Κατά την  συνάντηση επιβεβαιώθηκε η στρατηγική εταιρική σχέση ανάμεσα στα δύο Ιδρύματα με επίκεντρο τόσο στις ανταλλαγές ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού και φοιτητών και, κυρίως, το κοινό Πρόγραμμα Σπουδών εκπόνησης διδακτορικών διατριβών σε συνεπίβλεψη στο γνωστικό αντικείμενο «Διοίκηση Επιχειρήσεων». 

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, Καθηγητής Παντελής Σκλιάς δήλωσε:

«Συνεχίζουμε και εμβαθύνουμε τη στρατηγική μας σχέση με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ένα από πλέον ποιοτικά και υψηλής στάθμης Πανεπιστήμια όχι μόνον στον ελληνικό χώρο, αλλά και στο χώρο της ΝΑ Μεσογείου.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός της εκπόνησης κοινών διδακτορικών διατριβών στο γνωστικό αντικείμενο της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Η κοινή προσπάθεια για προσέλκυση υψηλής στάθμης ερευνητών είναι προς αμοιβαίο όφελος και αποτελεί βασική προτεραιότητα και των δύο ιδρυμάτων. Εκφράζω τη χαρά και την ικανοποίησή μου για αυτή την ιδιαίτερα αποδοτική συνεργασία.

 Όπως, έχω τονίσει, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος έχει καταστεί συνειδητή επιλογή στο διεθνή ακαδημαϊκό χώρο και θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για τη περαιτέρω ενδυνάμωση αυτής της πορείας»

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024