ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Συμμετοχή υποψηφίου Διδάκτορα σε σημαντική διεθνή εκδήλωση

October 8, 2020

Από 9-11 Οκτωβρίου στο Kathmandu Πανεπιστήμιο του Νεπάλ θα πραγματοποιηθεί από την Ένωση αποδήμων του Νεπάλ η 2η NRN Knowledge Διάσκεψη.

Στο υφιστάμενο πλαίσιο  της πανδημίας του COVID-19 η Διάσκεψη θα επικεντρωθεί μεταξύ άλλων, στα θέματα της Επιστήμης, Τεχνολογίας και καινοτομίας, εσωτερικής καινοτομίας για κοινωνικές προσαρμογές, Νεοφυείς επιχειρήσεις και επιχειρηματικότητας καθώς και στη ψηφιακή οικονομία.

Ο κος Mahato Ranjeet, ο οποίος ευρίσκεται στον τελευταίο χρόνο εκπόνησης της Διδακτορικής διατριβής του στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις, είναι συντονιστής στο πάνελ 1 της Ολομέλειας της Διάσκεψης, το οποίο επικεντρώνεται στις επιπτώσεις της πανδημίας στην οικονομία του Νεπάλ και στους τρόπους επίτευξης οικονομικής ανάταξης και σταθερότητας, δημοσιονομικής ανθεκτικότητας, αύξησης της απασχόλησης και παραγωγικότητας, θέματα τα οποία συνδέονται με τις προκλήσεις τόσο της παγκόσμιας οικονομίας, όσο και των εθνικών οικονομιών.

Η συμμετοχή του ανωτέρω μέλους της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου σηματοδοτεί τις συνεχείς προσπάθειες και στόχευση του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου στην αριστεία μέσω της διεθνοποίησης και εξωστρέφειας της ακαδημαϊκής του κοινότητας.

Επίσης αναδεικνύει το επιτελούμενο εξαίρετο έργο των Διδακτορικών Προγραμμάτων, το οποίο εδράζεται στην καθοδηγούμενη από τους διδάσκοντες εντατική και πρωτογενή ερευνητική δραστηριότητα  των υποψηφίων Διδακτόρων και  στοχεύει στην διασύνδεση της ακαδημαϊκής αριστείας και επιστήμης με τα σύγχρονα και μελλοντικά προβλήματα, ανάγκες και προκλήσεις της οικονομίας και της ανθρωπότητας.

LATEST NEWS

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος εκπροσωπήθηκε επάξια στο δεύτερο διεθνές συνέδριο για τη Διεθνή Διαιτησία ‘’2ο Cyprus Arbitration Day’’, από τον καθηγητή κ. Θωμά - Νεκτάριο Παπαναστασίου και τους φοιτητές...

June 11, 2024

Ο δρ. Δικαίος Τσερκέζος, Καθηγητής στην Οικονομετρία και Οικονομική Πληροφορική του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, συμμετείχε στο Συνέδριο Έρευνας και Καινοτομίας στον Τομέα της Άμυνας και...

June 10, 2024