ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Παρουσίαση Εργασιών απο τους φοιτητές του τμήματος Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημώνμε θέμα “Κατασκευές στην τοποθεσία Μελάντα στην κοινότητα Πισσουρίου”

February 26, 2024
📌Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, στο Πολυδύναμο Κέντρο Πισσουρίου, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του τμήματος Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, παρουσίασαν τις εργασίες τους με θέμα “Κατασκευές στην τοποθεσία Μελάντα στην κοινότητα Πισσουρίου”.
Οι φοιτητές ενέπνευσαν και εντυπωσίασαν με τις δημιουργίες τους. Η παρουσία των μελών του Κοινοτικού Συμβουλίου και των εκπροσώπων της Αναπτυξιακής Λεμεσού έδωσε ακόμα μεγαλύτερη αξία σε αυτήν τη σημαντική εκδήλωση.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για την αφοσίωσή τους και το ενδιαφέρον τους στην εξέλιξη της τοπικής κοινότητας.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024