ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Παρουσίαση Βιβλίου ‘’Τρεις Αριστερές ΕΔΑ, ΚΚΕ, ΑΚΕΛ και το κυπριακό ζήτημα΄΄ του Λέκτορα Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας Κυριάκου Ιακωβίδη

January 22, 2024

Εξ αφορμής της έκδοσης του βιβλίου Τρεις Αριστερές ΕΔΑ, ΚΚΕ, ΑΚΕΛ και το κυπριακό ζήτημα του Λέκτορα Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος Κυριάκου Ιακωβίδη, θα διοργανωθεί, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου  στις 18:00  στο Πολιτιστικό Κέντρο «Το Στέκι» (Μεγάλου Αλεξάνδρου 7, Λεμεσός), συζήτηση για την Αριστερά (κυπριακή και ελλαδική) των δεκαετιών 1940 και 1950.

Στη συζήτηση μετέχουν, πέραν του συγγραφέα, οι ιστορικοί Μάριος Σιαμμάς  (Δρ Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας) και Αλέξης Αλέκου (Δρ Ιστορίας, Μέλος του ΔΣ του Ινστιτούτου Ερευνών Προμηθέας).

Το κοινό έχει τη δυνατότητα συμμετοχής στη συζήτηση, την οποία συντονίζει ο δημοσιογράφος και ιστορικός, Σάκης Στυλιανού (εφημερίδα Λεμεσός). Η εκδήλωση διοργανώνεται με τη στήριξη του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος και τον εκδοτικό οίκο Επίκεντρο.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024