ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Πρόσκληση ενδιαφέροντος – εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακού – “Τραπεζική, Χρηματοοικονομική και Επενδύσεις”

June 1, 2022

Πρόσκληση ενδιαφέροντος Νέου εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών “Τραπεζική Χρηματοοικονομική και Επενδύσεις” για το χειμερινό εξάμηνο  Ακαδημαϊκού Έτους 2022 – 2023

 

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος προκηρύσσει σαράντα (40) θέσεις εισδοχής στο Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών εξ αποστάσεως “Τραπεζική Χρηματοοικονομική και Επενδύσεις (MSc in Banking, Investment and FinanceDistance)”. 

 Οι είκοσι θέσεις (20) αφορούν την παροχή του Μ.Π.Σ στην Ελληνική γλώσσα και είκοσι θέσεις (20) αφορούν την παροχή του στην  Αγγλική γλώσσα.

Το εξ αποστάσεως Μ.Π.Σ στην Τραπεζική Χρηματοοικονομική και Επενδύσεις είναι ένα νέο Πρόγραμμα πιστοποιημένο από τον Φορέα  Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) και παρεχόμενο με τις πλέον σύγχρονες διεθνείς προδιαγραφές για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και διδασκαλία.

Ο στόχος του Μ.Π.Σ  είναι να εφοδιάσει τους φοιτητές με τις κατάλληλες εξειδικευμένες γνώσεις συνδέοντας την ανάλυση που προσφέρει η χρηματοοικονομική θεωρία με την πρακτική εφαρμογή για στελέχωση  θέσεων στην αγορά των χρηματοοικονομικών, της τραπεζικής και των επενδύσεων σε οιαδήποτε χώρα του κόσμου.

Οι υποψήφιοι φοιτητές/τριες καλούνται να υποβάλλουν έγκαιρα τα απαραίτητα για την επιλογή τους δικαιολογητικά σύμφωνα με την παρεχόμενη στον ιστότοπο του Προγράμματος σχετική πληροφόρηση.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024