ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ των Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων (πτυχίων) Νομικής (LLM)

July 4, 2016

Το ΔΣ του ΔΟΑΤΑΠ με απόφασή του της 23 Ιουνίου 2016 αναγνώρισε τέσσερις μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διεθνές και Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Νέαπολις (ακαδημαϊκού έτους 2014/15) ως ακαδημαϊκά ισότιμους με τους αντίστοιχους τίτλους προγραμμάτων μεταπτυχιακού επιπέδου των Πανεπιστημίων της Ελλάδος.

Πρόκειται για την πρώτη αναγνώριση πτυχίων του εν λόγω προγράμματος σπουδών, που είχε διάρκεια δύο εξαμήνων και περιελάμβανε εκπόνηση διπλωματικής εργασίας μετά την επιτυχή περάτωση των εξετάσεων των μαθημάτων. Για την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου απαιτούνταν η συμπλήρωση 90 πιστωτικών μονάδων.

Υπενθυμίζεται ότι από το ακαδημαϊκό έτος 2015/2016 το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ‘Διεθνές και Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο’ της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Νέαπολις λειτουργεί με ανανεωμένο περιεχόμενο, 90 πιστωτικών μονάδων, και εκτείνεται σε τρία εξάμηνα. Μετά τα δύο πρώτα εξάμηνα φοίτησης και την επιτυχή περάτωση των εξετάσεων, το τρίτο εξάμηνο είναι αφιερωμένο στην εκπόνηση διπλωματικής εργασίας υπό την επίβλεψη καθηγητή καθώς και στην παρακολούθηση συναφών σεμιναριακών μαθημάτων.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024