ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Ανανέωση Υπογραφής Συμφωνίας Συνεργασίας με INTERSPORT ATHLETICS

April 12, 2022

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης των εκδηλώσεων για το Μήνα Καριέρας 2022 (Career Month 2022), ο οποίος διοργανώθηκε για πρώτη φορά από το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, πραγματοποιήθηκε 2ήμερο σεμινάριο “Career Bootcamp” για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Πανεπιστημίου από στελέχη της Εταιρείας  INTERSPORT ATHLETICS .

Την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου (28 Μαρτίου 2022) οι φοιτητές εκπαιδεύτηκαν, μέσα από μια διαδραστική διαδικασία στις νέες τάσεις της «Προσωπικής Επωνυμίας» (Personal Branding), ενώ η δεύτερη ημέρα (29 Μαρτίου 2022) αφιερώθηκε σε προσομοιώσεις συνεντεύξεων, δίνοντας όλες τις χρήσιμες συμβουλές στους φοιτητές για μια επιτυχημένη διαδικασία συνέντευξης.

Το διήμερο σεμινάριο ολοκληρώθηκε με την ανανέωση της Συμφωνίας Συνεργασίας ανάμεσα στους δύο φορείς, το οποίο υπογράφηκε από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου, Καθηγητή Παντελή Σκλιά και την HR Manager Greece & Cyprus, κ. Κολοκυθά Μαρία, με την έκφραση της κοινής επιθυμίας των Οργανισμών να  ενισχύσουν τις κοινές τους δράσεις σε πολλά διαφορετικά πεδία, όπως τα προγράμματα τοποθέτησης και πρακτικής άσκησης, αλλά και τον τομέα της Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης (Learning & Development).

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024