ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Πολιτιστική Ημερίδα με θέμα Roots To Rock

May 9, 2023

Το Τμήμα Ψυχολογίας της Σχολής Επιστημών Υγείας στα πλαίσια του μαθήματος ‘Ψυχολογία της Μουσικής’ και η Υπηρεσία Σπουδών, Φοιτητικής Μέριμνας και Υποστήριξης Διεθνών Φοιτητών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, συνδιοργάνωσαν μαζί με την Πρεσβεία της Αμερικής στην Κύπρο – U.S. Embassy Cyprus, Πολιτιστική Ημερίδα με θέμα Roots To Rock με τους δύο καταξιωμένους Αμερικανούς Μουσικούς κ. Mike Fearson και κ. Pat O’ Neil.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 τους δύο καταξιωμένους Αμερικάνους μουσικούς, κυρίους Mike Fearson και Pat O’ Neil, τη μουσική των οποίων είχε την χαρά να ακούσει ολόκληρη η οικογένεια του Πανεπιστημίου με παλιά αμερικάνικα τραγούδια της ροκ, τζαζ, μπλουζ και παραδοσιακής αμερικάνικης μουσικής.

Στα πλαίσια του μαθήματος ‘Ψυχολογία της Μουσικής’, οι φοιτητές/τριες τόσο του μαθήματος αλλά και των άλλων προγραμμάτων είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διάλεξη με θέμα την Αμερικανική Μουσική και Κουλτούρα όπου παρουσίασαν ο Προέδρος του Τμήματος Ψυχολογίας Δρ. Μάριος Αργυρίδης και η διδάσκουσα του μαθήματος Ψυχολογία της Μουσικής Δρ. Στάλω Γεωργίου.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024