ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

RSCy2016: ʽFourth International Conference on Remote Sensing and Geoinformation of Environmentʼ 4-8 April, 2016, Pafos, Cyprus

April 4, 2016

Το Τέταρτο Διεθνές Συνέδριο για την Τηλεπισκόπηση και τη Γεωπληροφορική του Περιβάλλοντος στο οποίο ήταν συνδιοργανωτής το NEAPOLIS UNIVERSITY ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Η εναρκτήρια τελετή έγινε στις 4 Απριλίου 2016 στην Πάφο, όπου χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους του Πανεπιστημίου Νεάπολις η Δρ. Τζούλια Τζώρτζη, Αν. Καθηγήτρια, Πρόεδρος του Τμήματος Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.

Παρουσιάσεις των δυνατοτήτων που έχουν τα συστήματα γεωγραφικών πληροφοριών για θέματα υποδομών έγιναν  από την  Δρ. Τζούλια Τζώρτζη, Αν. Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Νεάπολις, τον Δρ. Νίκο Μπάκα, Λέκτορα του Πανεπιστημίου Νεάπολις και κύριο Θωμά Δημόπουλο, Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό του Πανεπιστημίου Νεάπολις.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024