ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας με «KSM HUMAN RESOURCES ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Π.Α.»

October 14, 2021

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου διευρύνει το δίκτυο συνεργασιών του υπογράφοντας Μνημόνιο Συνεργασίας με την εταιρεία διαχείρισης προσωπικού «KSM HUMAN RESOURCES ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Π.Α.» με έδρα την Ελλάδα.

Η «ΚSM HUMAN RESOURCES ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Π.Α.» προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε υποψήφιους εργαζόμενους με εξειδίκευση στην κάλυψη προσωρινών  και μόνιμων θέσεων εργασίας.

Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας επικυρώνει την συνεργασία της «ΚSM HUMAN RESOURCES ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Π.Α.» με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και προωθεί δράσεις, οι οποίες ενισχύουν τους συνδέσμους και συνέργειες μεταξύ της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας, προβλέποντας επίσης και την συνεργασία στην συνδιοργάνωση κοινού ενδιαφέροντος δράσεων, σεμιναρίων, διαλέξεων, κλπ.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου καλωσορίζει στο ευρύ δίκτυο των    συνεργαζομένων οργανισμών και επιχειρήσεών του την ανωτέρω εταιρία,  στοχεύοντας σταθερά, μέσω των σύγχρονων και καινοτόμων Προγραμμάτων Σπουδών του, στην επίτευξη της ακαδημαϊκής αριστείας, στην ανταπόκριση στις ανάγκες των αγορών του 21ου αιώνα και την υποστήριξη της φοιτητικής του κοινότητας  του για επιτυχή είσοδο και εξοικείωση με την αγορά εργασίας καθώς και στην ενδυνάμωση της εξωστρέφειάς του μέσω συνεργασιών με επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024