ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας με «ΚΟΥΛΟΥΝΤΗΣ Αρχιτέκτονες-Μηχανικοί»

December 7, 2021

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος στο πλαίσιο της στρατηγικής σύμπραξής του με φορείς του δημοσίου και ιδιωτικού φορέα, υπέγραψε  Μνημόνιο Συνεργασίας με το γραφείο «ΚΟΥΛΟΥΝΤΗΣ Αρχιτέκτονες –  Μηχανικοί».

To γραφείο «ΚΟΥΛΟΥΝΤΗΣ Αρχιτέκτονες – Μηχανικοί», με πορεία πάνω από 30 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, έχει διεκπεραιώσει εκατοντάδες μελέτες και επιβλέψεις σε όλη την Κύπρο.

Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας επικυρώνει τη συνεργασία «ΚΟΥΛΟΥΝΤΗΣ Αρχιτέκτονες –  Μηχανικοί» με τη Σχολή Αρχιτεκτονικής, Μηχανικής και Γεωπεριβαλλοντικών Eπιστημών του Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος και περιγράφει μια σειρά κοινών πρωτοβουλιών και δράσεων που αφορούν στη σύνδεση και ενίσχυση της εκπαίδευσης και της έρευνας με την απασχόληση και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Ο συνδετικός κρίκος μεταξύ πανεπιστημιακής και επιχειρηματικής κοινότητας ενισχύεται και με την συμμετοχή του εν λόγω γραφείου, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας» μέσω του προγράμματος τοποθέτησης που χρηματοδοτείται από τα Διαθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος καλωσορίζει το γραφείο «ΚΟΥΛΟΥΝΤΗΣ Αρχιτέκτονες –  Μηχανικοί»   στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών του.  Παράλληλα, το ευχαριστεί θερμά για την πρόθεση του να συμμετέχει στη προσπάθεια της πανεπιστημιακής κοινότητας να προΐσταται των εξελίξεων και των προκλήσεων, έχοντας πάντοτε την προσοχή της στραμμένη τόσο στις απαιτήσεις του σήμερα και στον εκσυγχρονισμό όσο και στην υποστήριξη της φοιτητικής κοινότητας για επιτυχή είσοδο και εξοικείωση με τη αγορά εργασίας.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024