ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας με «ΚΟΥΛΟΥΝΤΗΣ Αρχιτέκτονες-Μηχανικοί»

December 7, 2021

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος στο πλαίσιο της στρατηγικής σύμπραξής του με φορείς του δημοσίου και ιδιωτικού φορέα, υπέγραψε  Μνημόνιο Συνεργασίας με το γραφείο «ΚΟΥΛΟΥΝΤΗΣ Αρχιτέκτονες –  Μηχανικοί».

To γραφείο «ΚΟΥΛΟΥΝΤΗΣ Αρχιτέκτονες – Μηχανικοί», με πορεία πάνω από 30 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, έχει διεκπεραιώσει εκατοντάδες μελέτες και επιβλέψεις σε όλη την Κύπρο.

Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας επικυρώνει τη συνεργασία «ΚΟΥΛΟΥΝΤΗΣ Αρχιτέκτονες –  Μηχανικοί» με τη Σχολή Αρχιτεκτονικής, Μηχανικής και Γεωπεριβαλλοντικών Eπιστημών του Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος και περιγράφει μια σειρά κοινών πρωτοβουλιών και δράσεων που αφορούν στη σύνδεση και ενίσχυση της εκπαίδευσης και της έρευνας με την απασχόληση και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Ο συνδετικός κρίκος μεταξύ πανεπιστημιακής και επιχειρηματικής κοινότητας ενισχύεται και με την συμμετοχή του εν λόγω γραφείου, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας» μέσω του προγράμματος τοποθέτησης που χρηματοδοτείται από τα Διαθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος καλωσορίζει το γραφείο «ΚΟΥΛΟΥΝΤΗΣ Αρχιτέκτονες –  Μηχανικοί»   στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών του.  Παράλληλα, το ευχαριστεί θερμά για την πρόθεση του να συμμετέχει στη προσπάθεια της πανεπιστημιακής κοινότητας να προΐσταται των εξελίξεων και των προκλήσεων, έχοντας πάντοτε την προσοχή της στραμμένη τόσο στις απαιτήσεις του σήμερα και στον εκσυγχρονισμό όσο και στην υποστήριξη της φοιτητικής κοινότητας για επιτυχή είσοδο και εξοικείωση με τη αγορά εργασίας.

LATEST NEWS

ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ  Πρόσκληση ενδιαφέροντος Μεταπτυχιακών  Σπουδών για το εαρινό εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2021...

January 18, 2022

Τα Τμήματα «Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και «Οικονομικών και Διοίκησης» και «Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών» του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, Κύπρου, προκηρύσσουν πρόσκληση για...

January 5, 2022

Ενδιαφέρεσαι να μιλήσουμε;

    Επιλογή Προγράμματος

    *Mε την υποβολή συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.