ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
Neapolis University Pafos: Signing of Memorandum of Understanding with Smartly & Co., Corporate Growth Experts Ltd.

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας Πανεπιστημίου με Smartly & Co., Corporate Growth Experts Ltd

March 30, 2022

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 υπέγραψε Συμφωνία Συνεργασίας με την Smartly & Co., Corporate Growth Experts Ltd στοχεύοντας στην ενίσχυση της επιστημονικής και ερευνητικής δραστηριότητας και την συνεχή επίτευξη της αριστείας στα γνωστικά πεδία τα οποία θεραπεύει μέσω του σχεδιασμού και  υλοποίησης δράσεων κοινής προστιθέμενης αξίας.

Η εταιρεία Smartly & Co., Corporate Growth Experts Ltd ειδικεύεται στην παροχή ποιοτικών και εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε οργανισμούς που στοχεύουν την μέγιστη βελτιστοποίηση και αύξηση της παραγωγικής τους δραστηριότητας.  Η υψηλή επιστημονική κατάρτιση, εμπειρία και επαγγελματική γνώση των στελεχών της εταιρείας Smartly & Co., Corporate Growth Experts Ltd. διασφαλίζει την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, επενδύοντας στην ανάπτυξη του γνωστικού αντικειμένου καθώς και στην συνεχόμενη έρευνα και ανάπτυξη.

Η υπογραφή της Συμφωνίας Συνεργασίας επικυρώνει την συμμετοχή της Smartly & Co., Corporate Growth Experts Ltd. στο Ευρωπαϊκό Έργο «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την Αγορά Εργασίας» για σκοπούς τοποθέτησης φοιτητών και απόκτησης εργασιακής εμπειρίας και προωθεί δράσεις, οι οποίες διασυνδέουν την ακαδημαϊκή με την επιχειρηματική κοινότητα.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της Συμφωνίας Συνεργασίας προβλέπεται η από κοινού διοργάνωση διαβουλεύσεων, συζητήσεων, διαλέξεων, εργαστηρίων ή και ημερίδων για θέματα δημόσιας πολιτικής με στόχευση  στη συλλογική πρόοδο  της νεολαίας και ευρύτερα της κοινωνίας των πολιτών.

Tο Πανεπιστήμιο Νεάπολις στην Κύπρο προωθεί συνεργασίες με επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, στοχεύοντας την ακαδημαϊκή αριστεία και την καθιέρωση δράσεων ενισχύοντας την εξωστρέφειά  με τον επιχειρηματικό κόσμο και τις σύγχρονες αγορές εργασίας.

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024