ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Νέες Στρατηγικές Συνεργασίες με Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

December 28, 2022

Συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Καθηγητή Θεόδωρο Θεοδουλίδη και τον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Καθηγητή Νικόλαο Σαριαννίδη, είχε σήμερα 28/12 ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, Καθηγητής Παντελής Σκλιάς.

Ο Πρυτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος Καθηγητής Παντελής Σκλιάς δήλωσε: “Βρίσκομαι σήμερα ανάμεσα σε φίλους και ακαδημαϊκούς οι οποίοι τιμούν το ελληνικό Πανεπιστήμιο με την δραστηριότητα και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν. Σε μια περιοχή, αυτή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σε φάση ενεργειακής μετάβασης λόγω της απολιγνιτοποίησης, έχουν καταφέρει να αναδείξουν το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας σε κεντρικό παράγοντα βιώσιμης και ανθεκτικής ανάπτυξης και εξωστρέφειας.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος έχει ήδη αναπτύξει δύο επιτυχημένα κοινά προγράμματα, το Μεταπτυχιακό στην Εγκληματολογικη Λογιστική και το κοινό διδακτορικό σε συνεπίβλεψη στη Λογιστική και τα Χρηματοοικονομικα.

Συζητήσαμε σήμερα, βάζοντας τις βάσεις, για νέες συνεργασίες, με σκοπό την εξωστρέφεια και την στρατηγική ανάπτυξη των δύο ιδιαίτερα αναπτυσσόμενων Ακαδημαϊκών ιδρυμάτων. Και εκφράζω την ιδιαίτερη ικανοποίηση μου για αυτό “.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024