ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Ευκαιρίες Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις στην Κύπρο

September 12, 2017

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου ενημέρωσε υποψήφιους φοιτητές από την Κρήτη για τη ζωή και τις σπουδές στην Κύπρο.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι επαφές σε όλους τους νομούς στην Κρήτη με παρουσιάσεις του Πανεπιστήμιου Νεάπολις Πάφου.

Οι παρουσιάσεις του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου έγιναν στο Ηράκλειο στις 6/9 και στα Χανιά στις 8/9 και αποτέλεσαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γνωρίσουν οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές από κοντά λεπτομέρειες για τις σπουδές και τη ζωή στην Κύπρο θέτοντας γερά θεμέλια για το επαγγελματικό τους μέλλον.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές έλαβαν πληροφόρηση για την προοπτική σπουδών στην Κύπρο, για όλα τα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου, προπτυχιακά, μεταπτυχιακά, εξ αποστάσεως προγράμματα και διδακτορικά, τα οποία είναι όλα πλήρως αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα από τον ΔΟΑΤΑΠ ως ισότιμα και αντίστοιχα των ελληνικών πανεπιστημίων.

Έγινε επίσης ενημέρωση για τις διαδικασίες εγγραφής ως επίσης και για τις υποτροφίες και τα ειδικά μειωμένα δίδακτρα τα οποία προσφέρονται φέτος στους εξ Ελλάδος φοιτητές.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.nup.ac.cy

LATEST NEWS

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο με τίτλο: Πτυχές της τουρκικής εισβολής και της κυπριακής ιστορίας της περιόδου 1967-1974 Το 2024 κλείνουν 50 χρόνια ...

April 4, 2024

Πάφος, 20 Μαρτίου 2024 - Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου (Ε.Ο.Κ.), πιστός στην αποστολή του για την προαγωγή της εκπαιδευτικής καινοτομίας, διοργάνωσε μια ξεχωριστή επιμορφωτική συνάντηση...

March 22, 2024