ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Επιτυχής Σειρά Εκπαιδευτικών Διαλέξεων για τις Σύγχρονες Τεχνολογίες Υδατοστεγάνωσης και Συγκόλλησης

February 23, 2024

Το Εργαστήριο Μηχανικής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, στα πλαίσια των μαθημάτων Building Components και Construction Materials που διδάσκονται από τους Δρ. Άνθο Ιωάννου, Δρ. Κωνσταντίνο Βασιλειάδη και την Δρ. Νάτια Αναστάση, διοργάνωσε με επιτυχία μια σειρά εκπαιδευτικών διαλέξεων με θέματα τις σύγχρονες τεχνολογίες υδατοστεγάνωσης και σύγχρονες τεχνολογίες συγκόλλησης.

Την Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου, στις εγκαταστάσεις του Εργαστηρίου Μηχανικής πραγματοπιοήθηκαν εκπαιδευτικές διαλέξεις, με τη συνεργασία και την υποστήριξη των εταιρειών Maris Polymers και Seaberry Augmented Technology.

Οι διαλέξεις παρείχαν στους συμμετέχοντες μια ευρεία εικόνα των τελευταίων εξελίξεων και καινοτομιών στον τομέα της υδατοστεγάνωσης και της συγκόλλησης, καθώς και τις εφαρμογές τους στην κατασκευή και στη βιομηχανία. Οι εκπρόσωποι των εταιρειών παρουσίασαν τις πρωτοποριακές τεχνολογίες και τα προϊόντα τους, προσφέροντας στους φοιτητές και τους ερευνητές μια μοναδική ευκαιρία για επαφή με την πράξη και εμβάθυνση στον εν λόγω τομέα.

Η επιτυχημένη αυτή πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της δέσμευσης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος για την προώθηση της παιδείας, της έρευνας και της καινοτομίας, προετοιμάζοντας τους φοιτητές για τις προκλήσεις του μέλλοντος στον τομέα της μηχανικής και της κατασκευής.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024