ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Τελετή Βράβευσης Επιχειρήσεων για τη Συμβολή τους στο Έργο «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την Αγορά Εργασίας»

June 15, 2022

Τελετή Βράβευσης Επιχειρήσεων για τη Συμβολή τους στο Έργο

«Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την Αγορά Εργασίας»

 

Την Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022, διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία η βράβευση πέντε επιχειρήσεων με τη μεγαλύτερη συμβολή και συνεργασία στο πλαίσιο του Έργου «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την Αγορά Εργασίας». Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, από την αρχή της λειτουργίας του μέχρι και σήμερα, έχει πετύχει τη συνεργασία με πολλές εταιρείες, που δραστηριοποιούνται σε πολλούς τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, για σκοπούς τοποθέτησης φοιτητών με στόχο την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας, την προώθηση κοινών δράσεων εκπαιδευτικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος καθώς και τη σύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας και του επιχειρηματικού κόσμου.

Η βράβευση αποτέλεσε δείγμα ευγνωμοσύνης για τις εταιρείες που στηρίζουν τις δράσεις και το όραμα του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος αλλά και τις πρωτοβουλίες του Γραφείου Διασύνδεσης. Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, Καθ. Παντελής Σκλιας, ο Διαχειριστής του Έργου εκ μέρους του Πανεπιστημίου Κύπρου, κ. Γιώργος Μάγος και η Εκπρόσωπος του Έργου εκ μέρους του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, κα Γεωργία Χρίστου.

Οι εταιρείες που βραβεύθηκαν ήταν η ARMONIA Estates Ltd του Ομίλου Εταιρειών Λεπτός, της οποίας το βραβείο παρέλαβε η Διευθύντρια Προσωπικού, κα Στέλλα Δελίτσικου, η INTERSPORT Athletics Cyprus Ltd του Ομίλου Fourlis, της οποίας το βραβείο παρέλαβε ο Υπεύθυνος Καταστημάτων Κύπρου, κ. Αλέξανδρος Βουκάτος, η εταιρεία Ορκωτών Λογιστών AGP AUDIT & CONSULTING SERVICE LTD, της οποίας το βραβείο παρέλαβε ο Συνιδρυτής κ. Πανίκος Ομήρου, η εταιρεία πληροφορικής TRANSΑLIS LTD της οποίας το βραβείο παρέλαβε ο κ. Χρήστος Ζίβλας, Infrastructure Manager και εκ μέρους της STATARE BRANDS LTD το βραβείο παρέλαβε ο Director, κ. Γιώργος Μαυρίκιος.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος, στοχεύοντας σταθερά στην ακαδημαϊκή αριστεία, την καινοτομία και τη διαδραστική επικοινωνία με τον επιχειρηματικό κόσμο και την αγορά εργασίας, ενδυναμώνει και διευρύνει διαρκώς τις συνεργασίες του με επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς, του ιδιωτικού, δημόσιου και ημικρατικού τομέα. Όραμα του Γραφείου Διασύνδεσης είναι η βράβευση αυτή να αποτελέσει κίνητρο για περισσότερες συνεργασίες με τον επιχειρηματικό κόσμο με σκοπό τη διεύρυνση του δικτύου συνεργατών.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου ΕΤΕΚ, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το φαινόμενο της υγρασίας...

April 24, 2024